Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 262513,
    "slug": "pavlova-meringue-lene-knudsen",
    "nstc": null,
    "title": "Pavlova & meringue",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Pavlova, vernoemd naar de Russische ballerina Anna Pavlova (1881-1931), heeft een bijzondere geschiedenis. Het recept dook voor het eerst op nadat Anna Pavlova op tournee in Australi&euml; en Nieuw-Zeeland was geweest. Beide landen voeren tot op de dag van vandaag een heuse pavlova-oorlog over de vraag wie de eerste pavlova maakte; beide landen claimen het als hun nationale gerecht. Feit is dat de zoete zaligheid ook ver, zeer ver, buiten <em>Down Under</em> razend populair is.<br /><br />Pavlova is een waar feest om te maken en gebaseerd op meringue, room en fruit waarmee je eindeloos kunt vari&euml;ren. In <em>Pavlova &amp; Meringue</em> leer je diverse soorten en vormen meringues maken en verrukkelijke roomvariaties bereiden. Van de meer klassieke pavlova&rsquo;s maak je uitstapjes naar spectaculaire en feestelijke pavlova&rsquo;s met meerdere meringuelagen gevuld met lemon curd of met tiramisu en banaan. Van schitterende mini-pavlova&rsquo;s tot en met pavlova met granaatappel, vijgen &amp; pistache of pavlova met passiefruit, yoghurt en sesamzaad.&nbsp;</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 72,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2015-09-01",
    "publication_date_latest": "2015-09-01",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461431271",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:03:41+00:00",
    "updated_at": "2025-11-04T00:19:53+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2236,
        "slug": "good-cook-publishing",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T12:49:19+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T14:59:12+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 152072,
            "slug": "lene-knudsen-2",
            "key_names": "Knudsen",
            "names_before_key": "Lene",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:03:41+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:03:41+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Pavlova & meringue

ID 262513
Slug pavlova-meringue-lene-knudsen
Contributors
Author : Lene Knudsen
Annotation
Description <p>Pavlova, vernoemd naar de Russische ballerina Anna Pavlova (1881-1931), heeft een bijzondere geschiedenis. Het recept dook voor het eerst op nadat Anna Pavlova op tournee in Australi&euml; en Nieuw-Zeeland was geweest. Beide landen voeren tot op de dag van vandaag een heuse pavlova-oorlog over de vraag wie de eerste pavlova maakte; beide landen claimen het als hun nationale gerecht. Feit is dat de zoete zaligheid ook ver, zeer ver, buiten <em>Down Under</em> razend populair is.<br /><br />Pavlova is een waar feest om te maken en gebaseerd op meringue, room en fruit waarmee je eindeloos kunt vari&euml;ren. In <em>Pavlova &amp; Meringue</em> leer je diverse soorten en vormen meringues maken en verrukkelijke roomvariaties bereiden. Van de meer klassieke pavlova&rsquo;s maak je uitstapjes naar spectaculaire en feestelijke pavlova&rsquo;s met meerdere meringuelagen gevuld met lemon curd of met tiramisu en banaan. Van schitterende mini-pavlova&rsquo;s tot en met pavlova met granaatappel, vijgen &amp; pistache of pavlova met passiefruit, yoghurt en sesamzaad.&nbsp;</p>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 72
Duration
Publication date first 2015-09-01
Publication date latest 2015-09-01
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461431271 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!