Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 210103,
    "slug": "peppes-bella-vita-peppe-giacomazza",
    "nstc": null,
    "title": "Peppe's bella vita",
    "subtitle": "met pizza, pasta en risotto",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Waar is het leven mooier dan in een ?chte Italiaanse pizzeria? In de keuken van een volkse trattoria in Bologna misschien, waar een struise mamma puur op buikgevoel de pasta maakt, zoals moeder het haar heeft geleerd. Of op het rijstfestival op het platteland van Verona. Honderden koks maken er hun beste risotto klaar, honderdduizenden mensen proeven en genieten. Je gelooft je ogen niet! In mijn vorige boek Njamma Mia! hebben we al een reis gemaakt langs de twintig Italiaanse regio's. Nu keren we terug voor de drie gerechten die het leven in Itali? smaak geven: pizza, pasta en risotto. Ik verklap je alle keukengeheimen en vertel je ook de verhalen, legendes en tradities achter de producten en recepten. Mijn broer Gaspare selecteerde lekkere Italiaanse wijnen en er zijn zelfs adresjes voor wie op reis wil naar Napels, Bologna of Verona. Hoe bak je een luchtige, krokante pizza? Met welke rijst maak je de beste risotto? En hoe voorkom je dat ravioli openbarst tijdens het koken? In dit boek leg ik je de spelregels voor pizza, pasta en risotto in detail uit. De basisrecepten worden stap voor stap getoond en zijn het vertrekpunt voor veertig heerlijke recepten. Sommige heb je misschien gezien op njam! of geproefd in La Botte, andere ontdek je hier voor het eerst. Aan de slag dus! Italiaans koken is reizen, een verhaal vertellen met ingredi?nten en feestvieren met al je zintuigen. Dek de tafel, nodig je vrienden en familie uit en het feest kan beginnen! La vita ? bella... in cucina ed a tavola!",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2012-09-19",
    "publication_date_latest": "2012-09-19",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059168398",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:51:24+00:00",
    "updated_at": "2025-11-04T00:14:58+00:00",
    "publisher": {
        "id": 353,
        "slug": "studio-100-nv",
        "name": "Studio 100 NV",
        "created_at": "2025-09-19T12:42:53+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:07:38+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 116411,
            "slug": "peppe-giacomazza-2",
            "key_names": "Giacomazza",
            "names_before_key": "Peppe",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:24+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:24+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Peppe's bella vita

met pizza, pasta en risotto
ID 210103
Slug peppes-bella-vita-peppe-giacomazza
Contributors
Author : Peppe Giacomazza
Annotation
Description Waar is het leven mooier dan in een ?chte Italiaanse pizzeria? In de keuken van een volkse trattoria in Bologna misschien, waar een struise mamma puur op buikgevoel de pasta maakt, zoals moeder het haar heeft geleerd. Of op het rijstfestival op het platteland van Verona. Honderden koks maken er hun beste risotto klaar, honderdduizenden mensen proeven en genieten. Je gelooft je ogen niet! In mijn vorige boek Njamma Mia! hebben we al een reis gemaakt langs de twintig Italiaanse regio's. Nu keren we terug voor de drie gerechten die het leven in Itali? smaak geven: pizza, pasta en risotto. Ik verklap je alle keukengeheimen en vertel je ook de verhalen, legendes en tradities achter de producten en recepten. Mijn broer Gaspare selecteerde lekkere Italiaanse wijnen en er zijn zelfs adresjes voor wie op reis wil naar Napels, Bologna of Verona. Hoe bak je een luchtige, krokante pizza? Met welke rijst maak je de beste risotto? En hoe voorkom je dat ravioli openbarst tijdens het koken? In dit boek leg ik je de spelregels voor pizza, pasta en risotto in detail uit. De basisrecepten worden stap voor stap getoond en zijn het vertrekpunt voor veertig heerlijke recepten. Sommige heb je misschien gezien op njam! of geproefd in La Botte, andere ontdek je hier voor het eerst. Aan de slag dus! Italiaans koken is reizen, een verhaal vertellen met ingredi?nten en feestvieren met al je zintuigen. Dek de tafel, nodig je vrienden en familie uit en het feest kan beginnen! La vita ? bella... in cucina ed a tavola!
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Studio 100 NV
Imprint
Language dut
Page count
Duration
Publication date first 2012-09-19
Publication date latest 2012-09-19
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059168398 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!