Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 224119,
    "slug": "ph9715-piet-huysentruyt",
    "nstc": null,
    "title": "Ph9715",
    "subtitle": "Piet Huysentruyt",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "PH 9715 is een tweedelig tijdsdocument over het bewogen en eigenzinnige leven van chef-kok Piet Huysentruyt. Het eerste deel van dit boekproject wordt een integrale heruitgave van het ophefmakende boek 'Eigentijds & Eigenzinnig' dat in 1997 verscheen. Dat boek verbaasde toen door zijn visionaire recepturen, zijn bijzondere opmaak en de verregaande culinaire fotografie van Tony Le Duc. Men sprak over fotografische 'foodporn'.\nHet tweede deel van PH 9715 is nieuw en gaat over identiteit, teamwork, respect, frustraties, zalig stinken naar stront, poten en kloten, en een West-Vlaams boertje. Piet Huysentruyt kookt samen met zijn jonge keukenbrigade volgens de nieuwste kooktechnieken in zijn nieuwe restaurant Likok\u00e9 in het Zuid-Franse dorpje Les Vans, maar baseert zich vaak op de combinaties van ingredi\u00ebnten die hij vroeger toepaste. De link met het eerste boek is nooit ver weg.\nBeeldend word je in dit tweede deel vaak op het verkeerde been gezet door het gebruik van fotografische trompe-l'oeils. En de ruwe natuur van de Ard\u00e8che is nooit ver weg.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 396,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2015-06-15",
    "publication_date_latest": "2015-06-15",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789490028725",
            "product_form": "BA"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:53:57+00:00",
    "updated_at": "2025-11-07T00:16:08+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2247,
        "slug": "minestrone-culinaire-uitgeverij",
        "name": "Minestrone Culinaire Uitgeverij",
        "created_at": "2025-09-19T12:50:10+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:03:07+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 126666,
            "slug": "piet-huysentruyt-2",
            "key_names": "Huysentruyt",
            "names_before_key": "Piet",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 126667,
            "slug": "pieter-van-doveren-2",
            "key_names": "VAN DOVEREN",
            "names_before_key": "PIETER",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 126668,
            "slug": "doveren-van",
            "key_names": "Van",
            "names_before_key": "Doveren",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T12:53:57+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:53:57+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Ph9715

Piet Huysentruyt
ID 224119
Slug ph9715-piet-huysentruyt
Contributors
Author : Piet Huysentruyt
Author : PIETER VAN DOVEREN
Author : Doveren Van
Annotation
Description PH 9715 is een tweedelig tijdsdocument over het bewogen en eigenzinnige leven van chef-kok Piet Huysentruyt. Het eerste deel van dit boekproject wordt een integrale heruitgave van het ophefmakende boek 'Eigentijds & Eigenzinnig' dat in 1997 verscheen. Dat boek verbaasde toen door zijn visionaire recepturen, zijn bijzondere opmaak en de verregaande culinaire fotografie van Tony Le Duc. Men sprak over fotografische 'foodporn'. Het tweede deel van PH 9715 is nieuw en gaat over identiteit, teamwork, respect, frustraties, zalig stinken naar stront, poten en kloten, en een West-Vlaams boertje. Piet Huysentruyt kookt samen met zijn jonge keukenbrigade volgens de nieuwste kooktechnieken in zijn nieuwe restaurant Likoké in het Zuid-Franse dorpje Les Vans, maar baseert zich vaak op de combinaties van ingrediënten die hij vroeger toepaste. De link met het eerste boek is nooit ver weg. Beeldend word je in dit tweede deel vaak op het verkeerde been gezet door het gebruik van fotografische trompe-l'oeils. En de ruwe natuur van de Ardèche is nooit ver weg.
Bestseller 60
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Minestrone Culinaire Uitgeverij
Imprint
Language dut
Page count 396
Duration
Publication date first 2015-06-15
Publication date latest 2015-06-15
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789490028725 (BA)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!