Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 210685,
    "slug": "pig-johnnie-mountain",
    "nstc": null,
    "title": "Pig",
    "subtitle": "alles wat u moet weten over het bereiden van varkensvlees",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Alles wat u moet weten over het bereiden van varkensvlees\n\nNeem een stuk varkensvlees en Johnnie Mountain laat u zien hoe u er een heerlijke maaltijd mee maakt. Zijn gerechten zijn werkelijk niet te versmaden. U leert hoe u varkensvlees op een briljante manier klaarmaakt, bijvoorbeeld door het te grillen, roerbakken of langzaam gaar te laten worden. Ook leert u hoe u het vlees kunt roken en hoe u zelf worst en bacon maakt. Daarnaast laat Johnnie zien hoe u varkensvlees tot in perfectie braadt, zodat u supermals vlees met een heerlijk knapperig vel kunt serveren. Probeer zijn varkensrollade met ricotta en basilicum voor een lunch met het gezin, maak de szechuannoedels met varkensvlees voor een snelle maaltijd, serveer de terrines met parmaham en erwten bij een picknick of zet op een feestje Johnnies befaamde langzaam gebraden varkensbuik op tafel.\n\nOp sommige bladzijden vindt u tevens een QR-code met een link naar een filmpje waarin een nuttige techniek is te zien om zo nog wat handige restaurantfoefjes te leren!",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 224,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2013-09-18",
    "publication_date_latest": "2013-09-18",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789048308040",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:51:36+00:00",
    "updated_at": "2025-11-07T00:14:59+00:00",
    "publisher": {
        "id": 395,
        "slug": "veltman-uitgevers-bv",
        "name": "Veltman Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:48+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:53+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 116961,
            "slug": "johnnie-mountain",
            "key_names": "Mountain",
            "names_before_key": "Johnnie",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:36+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:36+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Pig

alles wat u moet weten over het bereiden van varkensvlees
ID 210685
Slug pig-johnnie-mountain
Contributors
Author : Johnnie Mountain
Annotation
Description Alles wat u moet weten over het bereiden van varkensvlees Neem een stuk varkensvlees en Johnnie Mountain laat u zien hoe u er een heerlijke maaltijd mee maakt. Zijn gerechten zijn werkelijk niet te versmaden. U leert hoe u varkensvlees op een briljante manier klaarmaakt, bijvoorbeeld door het te grillen, roerbakken of langzaam gaar te laten worden. Ook leert u hoe u het vlees kunt roken en hoe u zelf worst en bacon maakt. Daarnaast laat Johnnie zien hoe u varkensvlees tot in perfectie braadt, zodat u supermals vlees met een heerlijk knapperig vel kunt serveren. Probeer zijn varkensrollade met ricotta en basilicum voor een lunch met het gezin, maak de szechuannoedels met varkensvlees voor een snelle maaltijd, serveer de terrines met parmaham en erwten bij een picknick of zet op een feestje Johnnies befaamde langzaam gebraden varkensbuik op tafel. Op sommige bladzijden vindt u tevens een QR-code met een link naar een filmpje waarin een nuttige techniek is te zien om zo nog wat handige restaurantfoefjes te leren!
Bestseller 60
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Veltman Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 224
Duration
Publication date first 2013-09-18
Publication date latest 2013-09-18
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789048308040 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!