Unbidan
Acme Inc.
An error occurred
  • Request ist not authorized. Maybe your session has been expired. Please log in again.
            {
    "id": 408979,
    "slug": "pintxos-uit-bretagne",
    "nstc": null,
    "title": "Pintxos uit Bretagne",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "'Pintxos uit Bretagne' is gebaseerd op de wereldberoemde eetcultuur van San Sebastian. Dit boek is een ontmoeting tussen twee culinaire topregio's : Bretagne en Baskenland, aangevuld met smaken die we proefden tijdens onze culinaire ontdekkingstochten. Je vindt in dit kookboek tapas, pintxos en raciones terug. Een tapa is een aperitiefhapje dat bij een drankje wordt aangeboden. Een pintxo of pincho is bewerkelijker dan een tapa, het heeft een persoonlijke signatuur. En een racio\u00b4n is een ruimere portie dat door verschillende gasten kan worden gedeeld. Deze culinaire traditie verenigt zich uitstekend met het gastronomisch patrimonium van Bretagne.\n\n<i>Onze PINTXOS uit Bretagne komen uit de keuken van ons culinaire guesthouse 'La Maison Blanche aux Volets Bleus'. Ze zijn gei\u00a8nspireerd door het enorme aanbod dat Bretagne rijk is e\u00b4n op gerechten ontdekt tijdens onze culinaire ontdekkingstochten. \nOp deze culinaire reizen gaan we proeven in auberges, op foodmarkets, aan table d'ho^tes, pintxos- bars of aan een kraampje op straat, bij kleine producenten of bij vrienden thuis, in sterrenrestaurants en tijdens onze vierhanden diners, in de Sociedades gastrono\u00b4micas, tijdens kookworkshops die we organiseren of zelf volgen. \nAnouck en Joris Delanghe\n</i>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 240,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2021-10-30",
    "publication_date_latest": "2021-11-10",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461616951",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:42:12+00:00",
    "updated_at": "2025-11-03T00:34:16+00:00",
    "publisher": {
        "id": 7073,
        "slug": "snoeck-publishers-2",
        "name": "Snoeck Publishers",
        "created_at": "2025-09-19T13:42:09+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:12+00:00"
    },
    "contributors": [],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T13:42:12+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:42:12+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Pintxos uit Bretagne

ID 408979
Slug pintxos-uit-bretagne
Contributors
Annotation
Description 'Pintxos uit Bretagne' is gebaseerd op de wereldberoemde eetcultuur van San Sebastian. Dit boek is een ontmoeting tussen twee culinaire topregio's : Bretagne en Baskenland, aangevuld met smaken die we proefden tijdens onze culinaire ontdekkingstochten. Je vindt in dit kookboek tapas, pintxos en raciones terug. Een tapa is een aperitiefhapje dat bij een drankje wordt aangeboden. Een pintxo of pincho is bewerkelijker dan een tapa, het heeft een persoonlijke signatuur. En een racio´n is een ruimere portie dat door verschillende gasten kan worden gedeeld. Deze culinaire traditie verenigt zich uitstekend met het gastronomisch patrimonium van Bretagne. <i>Onze PINTXOS uit Bretagne komen uit de keuken van ons culinaire guesthouse 'La Maison Blanche aux Volets Bleus'. Ze zijn gei¨nspireerd door het enorme aanbod dat Bretagne rijk is e´n op gerechten ontdekt tijdens onze culinaire ontdekkingstochten. Op deze culinaire reizen gaan we proeven in auberges, op foodmarkets, aan table d'ho^tes, pintxos- bars of aan een kraampje op straat, bij kleine producenten of bij vrienden thuis, in sterrenrestaurants en tijdens onze vierhanden diners, in de Sociedades gastrono´micas, tijdens kookworkshops die we organiseren of zelf volgen. Anouck en Joris Delanghe </i>
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Snoeck Publishers
Imprint
Language dut
Page count 240
Duration
Publication date first 2021-10-30
Publication date latest 2021-11-10
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461616951 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!