Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 235580,
    "slug": "pizza-2",
    "nstc": null,
    "title": "Pizza",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "De oorspronkelijk uit Napels in Itali\u00eb afkomstige pizza is tegenwoordig over de hele wereld bekend. In de VS beweert men zelfs dat de pizza een origineel Amerikaans gerecht is! Natuurlijk is de eenvoud van de dunne laag brooddeeg met daarop kaas, uien, olijven, ansjovis of champignons overtroffen door vaak kostelijke combinaties van een scala van ingredi\u00ebnten. Het is belangrijk te onthouden dat een pizzabodem niet een culinair middel is om kliekjes te verwerken, maar de volmaakte basis voor een harmonieuze compositie van verse en smakelijke ingredi\u00ebnten. In dit boek staan talloze recepten om zelf de allerlekkerste pizza\u2019s, maar ook quiches en gevulde broodsoorten te bereiden.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 96,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2007-10-26",
    "publication_date_latest": "2008-08-21",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789036617130",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:56:23+00:00",
    "updated_at": "2025-11-06T00:18:09+00:00",
    "publisher": {
        "id": 216,
        "slug": "rebo-productions-bv",
        "name": "Rebo Productions B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:27:58+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:05:44+00:00"
    },
    "contributors": [],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:56:23+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:56:23+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Pizza

ID 235580
Slug pizza-2
Contributors
Annotation
Description De oorspronkelijk uit Napels in Italië afkomstige pizza is tegenwoordig over de hele wereld bekend. In de VS beweert men zelfs dat de pizza een origineel Amerikaans gerecht is! Natuurlijk is de eenvoud van de dunne laag brooddeeg met daarop kaas, uien, olijven, ansjovis of champignons overtroffen door vaak kostelijke combinaties van een scala van ingrediënten. Het is belangrijk te onthouden dat een pizzabodem niet een culinair middel is om kliekjes te verwerken, maar de volmaakte basis voor een harmonieuze compositie van verse en smakelijke ingrediënten. In dit boek staan talloze recepten om zelf de allerlekkerste pizza’s, maar ook quiches en gevulde broodsoorten te bereiden.
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Rebo Productions B.V.
Imprint
Language dut
Page count 96
Duration
Publication date first 2007-10-26
Publication date latest 2008-08-21
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789036617130 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!