Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 343431,
    "slug": "pizza-de-luxe-stefano-manfredi",
    "nstc": null,
    "title": "Pizza de luxe",
    "subtitle": "heerlijke authentieke recepten voor 's werelds populairste fastfood",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Ontdek hoe gemakkelijk het is om de gezondste, smakelijkste pizza buiten Napels te maken. Pizza kan dun, dik, knapperig, chewy, rond, vierkant, gevuld, gefrituurd of gezoet zijn, maar de kwaliteit van het eindresultaat wordt altijd bepaald door die van het meel, deeg en beleg. Stefano Manfredi, de bekroonde pizzamaestro uit Sydney, neemt 's werelds populairste fastfood mee terug naar zijn oorsprong, als een heerlijk gezonde en eenvoudige maaltijd waarvan iedereen kan genieten.\n\nStefano woont en werkt in Australi\u00eb, waar hij een van de belangrijkste vertegenwoordigers van de moderne Italiaanse keuken is. Hij baseert zijn kookkunsten op de smaken en recepten die hij nog kent uit zijn kinderjaren in Lombardije. Stefano bezit en runt al ruim dertig jaar restaurants in Sydney, in het bijzonder het bekroonde Manfredi en bel mondo, en meer recentelijk Pizzaperta Manfredi. Hij is regelmatig te gast in tv-programma's.",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 144,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2019-02-01",
    "publication_date_latest": "2019-02-01",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789048317417",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:24:12+00:00",
    "updated_at": "2025-11-02T00:27:36+00:00",
    "publisher": {
        "id": 395,
        "slug": "veltman-uitgevers-bv",
        "name": "Veltman Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:48+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:53+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 208201,
            "slug": "stefano-manfredi",
            "key_names": "Manfredi",
            "names_before_key": "Stefano",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T13:24:12+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:24:12+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Pizza de luxe

heerlijke authentieke recepten voor 's werelds populairste fastfood
ID 343431
Slug pizza-de-luxe-stefano-manfredi
Contributors
Author : Stefano Manfredi
Annotation
Description Ontdek hoe gemakkelijk het is om de gezondste, smakelijkste pizza buiten Napels te maken. Pizza kan dun, dik, knapperig, chewy, rond, vierkant, gevuld, gefrituurd of gezoet zijn, maar de kwaliteit van het eindresultaat wordt altijd bepaald door die van het meel, deeg en beleg. Stefano Manfredi, de bekroonde pizzamaestro uit Sydney, neemt 's werelds populairste fastfood mee terug naar zijn oorsprong, als een heerlijk gezonde en eenvoudige maaltijd waarvan iedereen kan genieten. Stefano woont en werkt in Australiƫ, waar hij een van de belangrijkste vertegenwoordigers van de moderne Italiaanse keuken is. Hij baseert zijn kookkunsten op de smaken en recepten die hij nog kent uit zijn kinderjaren in Lombardije. Stefano bezit en runt al ruim dertig jaar restaurants in Sydney, in het bijzonder het bekroonde Manfredi en bel mondo, en meer recentelijk Pizzaperta Manfredi. Hij is regelmatig te gast in tv-programma's.
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Veltman Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 144
Duration
Publication date first 2019-02-01
Publication date latest 2019-02-01
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789048317417 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!