Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 209273,
    "slug": "pizza-eigenwijs-john-lanzafame",
    "nstc": null,
    "title": "Pizza eigenwijs",
    "subtitle": "100 originele recepten van 's werelds beste pizzabakker",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Pizza eigenwijs is een veelomvattend boek met recepten van klassieke en nieuwe pizza\u2019s, gecre\u00eberd door Australi\u00eb\u2019s bekendste pizzabakker, wereldkampioen John Lanzafame.<br/>John bewijst de pizzabakkers die hem voorgingen eer door alom bekende pizzarecepten op te nemen, zoals de pizza Margherita en de pizza peperoni, en presenteert vervolgens zijn eigen meesterwerken. Van gehaktballetjes tot marshmallows en van prosciutto tot pompoen: John\u2019s pizzarecepten zijn makkelijk te maken, origineel en \u2013 het allerbelangrijkst \u2013 het resultaat is overheerlijk! <br/><br/>John Lanzafame was chefkok in Hugo\u2019s Lounge en Hugo\u2019s Bar Pizza in Sydney en eigenaar van het beroemde restaurant Lanzafame in het centrum van Sydney. Hij is een hartstochtelijk aanhanger van de regionale Italiaanse keuken en is beroemd in de voedingsbranche vanwege zijn eenvoudige idee\u00ebn en zijn perfectie \u2018op het bord\u2019. Hij is de huidige wereldkampioen pizzabakker en vertegenwoordigde Australi\u00eb op de Culinary Olympics in 2008 in Duitsland. John was te zien in het Britse tv-programma Ready Steady Cook. <br/><br/>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 190,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2009-03-02",
    "publication_date_latest": "2009-03-02",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059562899",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:51:24+00:00",
    "updated_at": "2025-11-08T00:14:51+00:00",
    "publisher": {
        "id": 333,
        "slug": "fontaine-uitgevers-bv",
        "name": "Fontaine Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:28:28+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:31+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 115677,
            "slug": "john-lanzafame",
            "key_names": "Lanzafame",
            "names_before_key": "John",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:24+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:24+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Pizza eigenwijs

100 originele recepten van 's werelds beste pizzabakker
ID 209273
Slug pizza-eigenwijs-john-lanzafame
Contributors
Author : John Lanzafame
Annotation
Description Pizza eigenwijs is een veelomvattend boek met recepten van klassieke en nieuwe pizza’s, gecreëerd door Australië’s bekendste pizzabakker, wereldkampioen John Lanzafame.<br/>John bewijst de pizzabakkers die hem voorgingen eer door alom bekende pizzarecepten op te nemen, zoals de pizza Margherita en de pizza peperoni, en presenteert vervolgens zijn eigen meesterwerken. Van gehaktballetjes tot marshmallows en van prosciutto tot pompoen: John’s pizzarecepten zijn makkelijk te maken, origineel en – het allerbelangrijkst – het resultaat is overheerlijk! <br/><br/>John Lanzafame was chefkok in Hugo’s Lounge en Hugo’s Bar Pizza in Sydney en eigenaar van het beroemde restaurant Lanzafame in het centrum van Sydney. Hij is een hartstochtelijk aanhanger van de regionale Italiaanse keuken en is beroemd in de voedingsbranche vanwege zijn eenvoudige ideeën en zijn perfectie ‘op het bord’. Hij is de huidige wereldkampioen pizzabakker en vertegenwoordigde Australië op de Culinary Olympics in 2008 in Duitsland. John was te zien in het Britse tv-programma Ready Steady Cook. <br/><br/>
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Fontaine Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 190
Duration
Publication date first 2009-03-02
Publication date latest 2009-03-02
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059562899 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!