Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 248326,
    "slug": "pizza-maxine-clark",
    "nstc": null,
    "title": "Pizza",
    "subtitle": "calzone & focaccia",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Een heerlijke verzameling met de lekkerste hartige broodgerechten uit heel Itali\u00eb, van de hand van Maxine Clark die vooral bekend is om haar toegankelijke Italiaanse recepten.\r\nPizza is eenieders favoriete fastfood.\r\nMet deze authentieke recepten kunt u ook thuis verrukkelijke pizza\u2019s, calzone, focaccia en vele andere heerlijke Italiaanse hartige broodjes bakken.\r\nKeukengerei en -gereedschap leidt u door het mijnenveld van bakstenen en bakplaten, pizzavormen en -pizzawieltjes.\r\nIn Pizza in tien stappen vindt u tips over het vormen en bakken van een pizza en een oplossing voor elk probleem waar u bij de bereiding tegenaan zou kunnen lopen.\r\nIn Deeg en Sausen worden de basistechnieken toegelicht.\r\nIn het hoofdstuk Pizza\u2019s dik en dun vindt u de populaire Pizza Margherita, Pizza met gekaramelliseerde rode ui, kappertjes en olijven, een knapperige Schiacciata om bij een drankje te geven, en Aardappelpizza - een glutenvrije bodem van aardappeldeeg die met tomaten en ansjovis is belegd.\r\nMaak ook eens Calzones en Pizzette zoals bijvoorbeeld Calzone alla parmigiana gevuld met aubergine en mozzarella.\r\nBestudeer Pizzette en kleine hapjes op zoek naar Pizzette met geitenkaas en pesto of Focaccette ripiene met daarin tomaat en smeltende mozzarella en Ligurische Sardenaira.\r\n\r\n",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 144,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2008-06-03",
    "publication_date_latest": "2008-06-03",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059207141",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:59:52+00:00",
    "updated_at": "2025-11-07T00:18:29+00:00",
    "publisher": {
        "id": 395,
        "slug": "veltman-uitgevers-bv",
        "name": "Veltman Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:48+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:53+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 141229,
            "slug": "maxine-clark-2",
            "key_names": "Clark",
            "names_before_key": "Maxine",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:59:52+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:59:52+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Pizza

calzone & focaccia
ID 248326
Slug pizza-maxine-clark
Contributors
Author : Maxine Clark
Annotation
Description Een heerlijke verzameling met de lekkerste hartige broodgerechten uit heel Italië, van de hand van Maxine Clark die vooral bekend is om haar toegankelijke Italiaanse recepten. Pizza is eenieders favoriete fastfood. Met deze authentieke recepten kunt u ook thuis verrukkelijke pizza’s, calzone, focaccia en vele andere heerlijke Italiaanse hartige broodjes bakken. Keukengerei en -gereedschap leidt u door het mijnenveld van bakstenen en bakplaten, pizzavormen en -pizzawieltjes. In Pizza in tien stappen vindt u tips over het vormen en bakken van een pizza en een oplossing voor elk probleem waar u bij de bereiding tegenaan zou kunnen lopen. In Deeg en Sausen worden de basistechnieken toegelicht. In het hoofdstuk Pizza’s dik en dun vindt u de populaire Pizza Margherita, Pizza met gekaramelliseerde rode ui, kappertjes en olijven, een knapperige Schiacciata om bij een drankje te geven, en Aardappelpizza - een glutenvrije bodem van aardappeldeeg die met tomaten en ansjovis is belegd. Maak ook eens Calzones en Pizzette zoals bijvoorbeeld Calzone alla parmigiana gevuld met aubergine en mozzarella. Bestudeer Pizzette en kleine hapjes op zoek naar Pizzette met geitenkaas en pesto of Focaccette ripiene met daarin tomaat en smeltende mozzarella en Ligurische Sardenaira.
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Veltman Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 144
Duration
Publication date first 2008-06-03
Publication date latest 2008-06-03
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059207141 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!