Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 420438,
    "slug": "plantaardig",
    "nstc": null,
    "title": "Plantaardig",
    "subtitle": "80 voedzame en smakelijke recepten uit de keuken van een gepassioneerde chef-kok",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "PLANTAARDIG is een unieke culinaire gids voor een rijk, smakelijk en volwaardig plantaardig eetpatroon. Ontdek hoe je heerlijk en eenvoudig kunt koken op basis van granen, bonen, wortelgroenten, groene groenten, zeegroenten en leer hoe je zelf groenten kunt fermenteren. \n\nAlexander Gershberg laat je kennismaken met de veelzijdigheid van de plantaardige keuken, versterkt door bijzondere Japanse en Isra\u00eblische smaaksensaties en kooktechnieken. Deze twee wereldkeukens zijn het toneel voor een nieuwe Nederlandse  plantaardige kookstijl waar veel gebruik wordt maakt van groente en fruit van eigen bodem. Groenten zoals pastinaak, schorseneren, knolselderij, koolraap, aardpeer en nog veel meer vergeten groenten uit het \u2018noorden\u2019 beleven hier allemaal een welverdiende wedergeboorte.\n\nPLANTAARDIG is voor de echte keukenveteraan en voor de thuiskok die ge\u00efnteresseerd is in de plantaardige keuken. Door lokale, simpele en betaalbare producten in het zonnetje te zetten, doet Alexander gedurfde suggesties voor een nieuwe stijl van eten, die zowel verrassend, lekker, duurzaam als betaalbaar is.\n",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 304,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2022-01-04",
    "publication_date_latest": "2022-01-04",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461562845",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:45:06+00:00",
    "updated_at": "2025-10-31T00:35:20+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6726,
        "slug": "bertram-de-leeuw-uitgevers-bv-2",
        "name": "Bertram + de Leeuw Uitgevers BV",
        "created_at": "2025-09-19T13:39:03+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:36+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 257906,
            "slug": "alexander-gershberg-2",
            "key_names": "Gershberg",
            "names_before_key": "Alexander",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:45:06+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:45:06+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Plantaardig

80 voedzame en smakelijke recepten uit de keuken van een gepassioneerde chef-kok
ID 420438
Slug plantaardig
Contributors
Author : Alexander Gershberg
Annotation
Description PLANTAARDIG is een unieke culinaire gids voor een rijk, smakelijk en volwaardig plantaardig eetpatroon. Ontdek hoe je heerlijk en eenvoudig kunt koken op basis van granen, bonen, wortelgroenten, groene groenten, zeegroenten en leer hoe je zelf groenten kunt fermenteren. Alexander Gershberg laat je kennismaken met de veelzijdigheid van de plantaardige keuken, versterkt door bijzondere Japanse en Israëlische smaaksensaties en kooktechnieken. Deze twee wereldkeukens zijn het toneel voor een nieuwe Nederlandse plantaardige kookstijl waar veel gebruik wordt maakt van groente en fruit van eigen bodem. Groenten zoals pastinaak, schorseneren, knolselderij, koolraap, aardpeer en nog veel meer vergeten groenten uit het ‘noorden’ beleven hier allemaal een welverdiende wedergeboorte. PLANTAARDIG is voor de echte keukenveteraan en voor de thuiskok die geïnteresseerd is in de plantaardige keuken. Door lokale, simpele en betaalbare producten in het zonnetje te zetten, doet Alexander gedurfde suggesties voor een nieuwe stijl van eten, die zowel verrassend, lekker, duurzaam als betaalbaar is.
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Bertram + de Leeuw Uitgevers BV
Imprint
Language dut
Page count 304
Duration
Publication date first 2022-01-04
Publication date latest 2022-01-04
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461562845 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!