Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 202856,
    "slug": "plat-prefere-jeroen-meus",
    "nstc": null,
    "title": "Plat pr\u00e9f\u00e9r\u00e9",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Jeroen Meus serveert het lievelingskostje van beroemdheden  <i>Plat Pr\u00e9f\u00e9r\u00e9</i>, het veelbekeken en verfrissend culinaire programma met Jeroen Meus, krijgt dit najaar een langverwachte opvolger op Canvas.  Topkok Jeroen Meus gaat in het gelijknamige boek op zoek naar het favoriete gerecht van veertien fascinerende bekende figuren uit het recente verleden, van Roald Dahl en Freddie Mercury over Jacques Brel en Briek Schotte tot Louis de Fun\u00e8s en Salvador Dali.  Wat was hun visie over koken, hoe zat het met hun eigen kooktalent en waarom hielden ze nu net van dat specifieke gerecht? Jeroen Meus verzamelt antwoord op deze vragen, dompelt zich onder in hun leefwereld en bereidt uiteindelijk hun 'plat pr\u00e9f\u00e9r\u00e9' zelf, op een unieke locatie die nauw verband houdt met de iconen in kwestie.  Met meer dan 45 originele recepten om zelf de handen uit de mouwen te steken  Een passionele en gastronomische ontdekkingsreis door Belgi\u00eb, Europa en zelfs Amerika\r\nJeroen Meus gaat op zoek naar de <i>Plat Pr\u00e9f\u00e9r\u00e9</i> van veertien bekende gezichten en neemt je mee op deze culturele en culinaire ontdekkingsreis. Voor beroemdheden als onder meer Roald Dahl, Jacques Brel, Salvador Dal\u00ed, Freddie Mercury en Astrid Lindgren stelt Jeroen Meus alles in het werk om hun lievelingsgerecht zo authentiek mogelijk te bereiden. Ga mee op truffeljacht in Itali\u00eb. Pluk mosselen in de Oosterschelde. Oogst voor dag en dauw witte asperges. Reis met Jeroen Meus de wereld rond, dompel je onder in de leefwereld van de bekende figuren en tover na elk onvergetelijk avontuur een heerlijk gerecht op tafel.\r\n",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 296,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2009-10-27",
    "publication_date_latest": "2011-02-20",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789020984804",
            "product_form": "BB"
        },
        {
            "isbn": "9789461310149",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:50:11+00:00",
    "updated_at": "2025-11-03T00:14:16+00:00",
    "publisher": {
        "id": 157,
        "slug": "lannoo-uitgeverij",
        "name": "Lannoo Uitgeverij",
        "created_at": "2025-09-19T12:25:29+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:38+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 111294,
            "slug": "jeroen-meus",
            "key_names": "Meus",
            "names_before_key": "Jeroen",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T12:50:11+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:50:11+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Plat préféré

ID 202856
Slug plat-prefere-jeroen-meus
Contributors
Author : Jeroen Meus
Annotation
Description Jeroen Meus serveert het lievelingskostje van beroemdheden <i>Plat Préféré</i>, het veelbekeken en verfrissend culinaire programma met Jeroen Meus, krijgt dit najaar een langverwachte opvolger op Canvas. Topkok Jeroen Meus gaat in het gelijknamige boek op zoek naar het favoriete gerecht van veertien fascinerende bekende figuren uit het recente verleden, van Roald Dahl en Freddie Mercury over Jacques Brel en Briek Schotte tot Louis de Funès en Salvador Dali. Wat was hun visie over koken, hoe zat het met hun eigen kooktalent en waarom hielden ze nu net van dat specifieke gerecht? Jeroen Meus verzamelt antwoord op deze vragen, dompelt zich onder in hun leefwereld en bereidt uiteindelijk hun 'plat préféré' zelf, op een unieke locatie die nauw verband houdt met de iconen in kwestie. Met meer dan 45 originele recepten om zelf de handen uit de mouwen te steken Een passionele en gastronomische ontdekkingsreis door België, Europa en zelfs Amerika Jeroen Meus gaat op zoek naar de <i>Plat Préféré</i> van veertien bekende gezichten en neemt je mee op deze culturele en culinaire ontdekkingsreis. Voor beroemdheden als onder meer Roald Dahl, Jacques Brel, Salvador Dalí, Freddie Mercury en Astrid Lindgren stelt Jeroen Meus alles in het werk om hun lievelingsgerecht zo authentiek mogelijk te bereiden. Ga mee op truffeljacht in Italië. Pluk mosselen in de Oosterschelde. Oogst voor dag en dauw witte asperges. Reis met Jeroen Meus de wereld rond, dompel je onder in de leefwereld van de bekende figuren en tover na elk onvergetelijk avontuur een heerlijk gerecht op tafel.
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Lannoo Uitgeverij
Imprint
Language dut
Page count 296
Duration
Publication date first 2009-10-27
Publication date latest 2011-02-20
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789020984804 (BB)
  • ISBN: 9789461310149 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!