Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 506351,
    "slug": "praktische-gids-fermenteren-marie-claire-frederic",
    "nstc": null,
    "title": "Fermenteren",
    "subtitle": "zuurkool, kimchi, kefir & co : de beste methoden en recepten",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Gefermenteerd voedsel bevordert de vertering en verrijkt onze voeding met vitaminen, aminozuren en probiotica, die zo belangrijk zijn voor de goede werking van onze darmen en ons immuunsysteem. In dit boek worden methoden beschreven waarmee je het hele jaar door kan genieten van wonderbaarlijke en heerlijke gefermenteerde producten. Ingelegde groenten, chutney, boekweitpannenkoekjes of gefermenteerde falafel? Met meer dan 40 recepten kan je eindeloos vari\u00ebren! Marie-Claire Fr\u00e9d\u00e9ric is culinair journaliste en historica gespecialiseerd in voeding. Ze is gepassioneerd door de geschiedenis en de geografie van fermentatie. Guillaume Stutin is culinair fotograaf. \n",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 128,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2025-02-15",
    "publication_date_latest": "2025-02-15",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789044767582",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T14:37:48+00:00",
    "updated_at": "2025-11-02T00:43:04+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6547,
        "slug": "centrale-uitgeverij-deltas",
        "name": "Centrale Uitgeverij Deltas",
        "created_at": "2025-09-19T13:38:28+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:45+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 314489,
            "slug": "marie-claire-frederic",
            "key_names": "FREDERIC",
            "names_before_key": "MARIE-CLAIRE",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "449",
            "created_at": "2025-09-19T14:37:48+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T14:37:48+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Fermenteren

zuurkool, kimchi, kefir & co : de beste methoden en recepten
ID 506351
Slug praktische-gids-fermenteren-marie-claire-frederic
Contributors
Author : MARIE-CLAIRE FREDERIC
Annotation
Description Gefermenteerd voedsel bevordert de vertering en verrijkt onze voeding met vitaminen, aminozuren en probiotica, die zo belangrijk zijn voor de goede werking van onze darmen en ons immuunsysteem. In dit boek worden methoden beschreven waarmee je het hele jaar door kan genieten van wonderbaarlijke en heerlijke gefermenteerde producten. Ingelegde groenten, chutney, boekweitpannenkoekjes of gefermenteerde falafel? Met meer dan 40 recepten kan je eindeloos variëren! Marie-Claire Frédéric is culinair journaliste en historica gespecialiseerd in voeding. Ze is gepassioneerd door de geschiedenis en de geografie van fermentatie. Guillaume Stutin is culinair fotograaf.
Genres
Subjects
449 Inmaken en conserveren NUR
NSTC
Publisher Centrale Uitgeverij Deltas
Imprint
Language dut
Page count 128
Duration
Publication date first 2025-02-15
Publication date latest 2025-02-15
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789044767582 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!