Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 297642,
    "slug": "pret-a-portea-mourad-khiat",
    "nstc": null,
    "title": "Pr\u00eat-\u00e0-portea",
    "subtitle": "modieuze zoetigheden om zelf te maken",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "PR\u00caT-\u00c0-PORTEA is de ultieme combinatie van mode en high tea, een creatie van The Berkeley Hotel in Londen. Ieder seizoen serveren ze een exclusieve collectie koekjes en cakejes, ge\u00efnspireerd op de nieuwste catwalkontwerpen.<br/>Dit boek deelt de geheimen achter hun grootste successen, waaronder gebakken creaties van Diana von Furstenberg, Dolce & Gabbana, Moschino en Manolo Blahnik.<br/>Elk recept wordt helder uitgelegd, is prachtig gefotografeerd en wordt begeleid door een foto van het catwalkontwerp waarvan de zoetigheid is afgeleid.<br/><br/>The Berkeley Hotel staat bekend om zijn mode gerelateerde high tea: Pr\u00eat-\u00e0-Portea, ge\u00efnspireerd op de nieuwste catwalk ontwerpen. De zoetigheden worden elk half jaar vernieuwd, met het oog op het wisselen van de seizoenen in de mode, en getransformeerd tot nieuwe zoete heerlijkheden.<br/><br/>Houd je van mode of van bakken, of van allebei, dan zul je verrukt zijn van de uitdaging om deze exclusieve recepten te maken, van Burberry trenchcoatkoekjes tot Anya Hindmarch handtasjes van blauwebessencake.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2016-10-01",
    "publication_date_latest": "2016-10-25",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789068687248",
            "product_form": "BA"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:12:35+00:00",
    "updated_at": "2025-11-04T00:23:19+00:00",
    "publisher": {
        "id": 455,
        "slug": "uitgeverij-thoth",
        "name": "Uitgeverij Thoth",
        "created_at": "2025-09-19T12:30:20+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:11+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 175999,
            "slug": "mourad-khiat",
            "key_names": "Khiat",
            "names_before_key": "Mourad",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:12:35+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:12:35+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Prêt-à-portea

modieuze zoetigheden om zelf te maken
ID 297642
Slug pret-a-portea-mourad-khiat
Contributors
Author : Mourad Khiat
Annotation
Description PRÊT-À-PORTEA is de ultieme combinatie van mode en high tea, een creatie van The Berkeley Hotel in Londen. Ieder seizoen serveren ze een exclusieve collectie koekjes en cakejes, geïnspireerd op de nieuwste catwalkontwerpen.<br/>Dit boek deelt de geheimen achter hun grootste successen, waaronder gebakken creaties van Diana von Furstenberg, Dolce & Gabbana, Moschino en Manolo Blahnik.<br/>Elk recept wordt helder uitgelegd, is prachtig gefotografeerd en wordt begeleid door een foto van het catwalkontwerp waarvan de zoetigheid is afgeleid.<br/><br/>The Berkeley Hotel staat bekend om zijn mode gerelateerde high tea: Prêt-à-Portea, geïnspireerd op de nieuwste catwalk ontwerpen. De zoetigheden worden elk half jaar vernieuwd, met het oog op het wisselen van de seizoenen in de mode, en getransformeerd tot nieuwe zoete heerlijkheden.<br/><br/>Houd je van mode of van bakken, of van allebei, dan zul je verrukt zijn van de uitdaging om deze exclusieve recepten te maken, van Burberry trenchcoatkoekjes tot Anya Hindmarch handtasjes van blauwebessencake.
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Uitgeverij Thoth
Imprint
Language dut
Page count
Duration
Publication date first 2016-10-01
Publication date latest 2016-10-25
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789068687248 (BA)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!