Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 203700,
    "slug": "proef-het-land-renske-werner",
    "nstc": null,
    "title": "Proef het land",
    "subtitle": "van ecohoppen en culishoppen",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Plus alle boerenmarkten van Nederland \u00e9n handige seizoenskalender<br/><br/>De Nederlandse Keuken is terug van weggeweest, in een modern jasje gestoken en verheven tot hip-chic. Top- en hobbykoks koken weer met schorseneer en pastinaak, met de Oosterschelde-garnaal en Veluws wild. Ingredi\u00ebnten zijn vers van het land, seizoensgebonden en uit eigen streek. Biologisch waar het kan, en het liefst met een groen ecomerk, want iedereen is op kilometerdieet.<br/><br/>Proef het land gaat ouderwets de boer op. Al eco-hoppend en culi-shoppend wordt de bio-boodschappenmand gevuld met lekkers uit eigen land; elke provincie heeft een verrassend aanbod Hollandse heerlijkheden en de leukste adresjes worden in het boek beschreven. Van jammakerijen tot schapenvleesboeren, van kaasmakers tot wijngaardeniers, van biologisch bouillon trekken tot kokkerellen met vergeten groenten. <br/>Naast leuke culi-adressen komen cuisiniers en eco-pioniers aan het woord en kan de lezer zelf aan de slag met recepten of tips voor thuistelers. Proef het land duikt de provincie in, neemt de moestuin onder handen en kookt met lekkere recepten.<br/><br/><br/>Renske Werner is freelance-journalist, woonachtig in Vancouver. Al reizend tussen Amsterdam, San Francisco en New York schrijft zij over eten en drinken en lifestyle-thema's voor tijdschriften als Elegance, ELLE Eten en Eigen Huis & Interieur. In 2004 kwam haar reisgids 100% Vancouver uit. Dit is Renskes tweede boek. <br/>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 160,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2009-06-10",
    "publication_date_latest": "2009-06-10",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059562936",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00",
    "updated_at": "2025-11-08T00:14:19+00:00",
    "publisher": {
        "id": 333,
        "slug": "fontaine-uitgevers-bv",
        "name": "Fontaine Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:28:28+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:31+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 111648,
            "slug": "renske-werner-2",
            "key_names": "Werner",
            "names_before_key": "Renske",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 111649,
            "slug": "zij-van-boven-bussum",
            "key_names": "Zij van boven (Bussum)",
            "names_before_key": null,
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Proef het land

van ecohoppen en culishoppen
ID 203700
Slug proef-het-land-renske-werner
Contributors
Author : Renske Werner
Author : Zij van boven (Bussum)
Annotation
Description Plus alle boerenmarkten van Nederland én handige seizoenskalender<br/><br/>De Nederlandse Keuken is terug van weggeweest, in een modern jasje gestoken en verheven tot hip-chic. Top- en hobbykoks koken weer met schorseneer en pastinaak, met de Oosterschelde-garnaal en Veluws wild. Ingrediënten zijn vers van het land, seizoensgebonden en uit eigen streek. Biologisch waar het kan, en het liefst met een groen ecomerk, want iedereen is op kilometerdieet.<br/><br/>Proef het land gaat ouderwets de boer op. Al eco-hoppend en culi-shoppend wordt de bio-boodschappenmand gevuld met lekkers uit eigen land; elke provincie heeft een verrassend aanbod Hollandse heerlijkheden en de leukste adresjes worden in het boek beschreven. Van jammakerijen tot schapenvleesboeren, van kaasmakers tot wijngaardeniers, van biologisch bouillon trekken tot kokkerellen met vergeten groenten. <br/>Naast leuke culi-adressen komen cuisiniers en eco-pioniers aan het woord en kan de lezer zelf aan de slag met recepten of tips voor thuistelers. Proef het land duikt de provincie in, neemt de moestuin onder handen en kookt met lekkere recepten.<br/><br/><br/>Renske Werner is freelance-journalist, woonachtig in Vancouver. Al reizend tussen Amsterdam, San Francisco en New York schrijft zij over eten en drinken en lifestyle-thema's voor tijdschriften als Elegance, ELLE Eten en Eigen Huis & Interieur. In 2004 kwam haar reisgids 100% Vancouver uit. Dit is Renskes tweede boek. <br/>
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Fontaine Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 160
Duration
Publication date first 2009-06-10
Publication date latest 2009-06-10
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059562936 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!