Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 353271,
    "slug": "provence-alex-jackson",
    "nstc": null,
    "title": "Provence",
    "subtitle": "heerlijke seizoensgerechten uit Zuid-Frankrijk",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "De Proven\u00e7aalse keuken is een van de meest populaire\nregiokeukens van Frankrijk. Uit de Provence komen\nprachtige producten door de ligging en het gunstige\nklimaat; producten van het land en uit de zee. Ook\ninvloeden uit Itali\u00eb en Noord-Afrika proef je terug in\nde typische gerechten uit de Provence.\n\nMet het kookboek Provence kook je seizoensgebonden\nde lekkerste gerechten uit de streek. Vier de lente met\ntuinbonen en inktvis en papillote. Geniet van zomerse\ngerechten als rode mul gewikkeld in wijnbladeren of\nvan de overbekende salade Ni\u00e7oise. Proef de herfst\nen serveer gebakken paddenstoelen met persillade\nen serveer een taart van chocolade en hazelnoot met\npeer.\n\nElk seizoen in dit kookboek wordt afgesloten\nmet \u2018La Grande Bouffe\u2019; een groots en meeslepend\nmeergangenmenu: verras je tafelgenoten met\nhet lekkerste wat de Provence te bieden heeft.\nVan aperitief tot de heerlijkste nagerechten. Van\npissaladi\u00e8re, bouillabaise, aligot tot en met clafoutis.\nMet het kookboek Provence tover je de zon op het\nbord, ook in de winter.",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 256,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2019-09-10",
    "publication_date_latest": "2019-09-17",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461432186",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:26:49+00:00",
    "updated_at": "2025-11-01T00:29:20+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2236,
        "slug": "good-cook-publishing",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T12:49:19+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T14:59:12+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 215825,
            "slug": "alex-jackson",
            "key_names": "Jackson",
            "names_before_key": "Alex",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T13:26:49+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:26:49+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Provence

heerlijke seizoensgerechten uit Zuid-Frankrijk
ID 353271
Slug provence-alex-jackson
Contributors
Author : Alex Jackson
Annotation
Description De Provençaalse keuken is een van de meest populaire regiokeukens van Frankrijk. Uit de Provence komen prachtige producten door de ligging en het gunstige klimaat; producten van het land en uit de zee. Ook invloeden uit Italië en Noord-Afrika proef je terug in de typische gerechten uit de Provence. Met het kookboek Provence kook je seizoensgebonden de lekkerste gerechten uit de streek. Vier de lente met tuinbonen en inktvis en papillote. Geniet van zomerse gerechten als rode mul gewikkeld in wijnbladeren of van de overbekende salade Niçoise. Proef de herfst en serveer gebakken paddenstoelen met persillade en serveer een taart van chocolade en hazelnoot met peer. Elk seizoen in dit kookboek wordt afgesloten met ‘La Grande Bouffe’; een groots en meeslepend meergangenmenu: verras je tafelgenoten met het lekkerste wat de Provence te bieden heeft. Van aperitief tot de heerlijkste nagerechten. Van pissaladière, bouillabaise, aligot tot en met clafoutis. Met het kookboek Provence tover je de zon op het bord, ook in de winter.
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 256
Duration
Publication date first 2019-09-10
Publication date latest 2019-09-17
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461432186 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!