Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 263621,
    "slug": "puur-hubertus-tzschirner",
    "nstc": null,
    "title": "Puur !",
    "subtitle": "een nieuwe kijk op de bereiding van rauwe groente, vlees en vis",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Met dit boek keren we culinair gezien terug naar onze wortels van voor de 'ontdekking' van het vuur. Hubertus Tzschirner, Thomas A. Vilgis en Daniel Esswein belichten het interessante thema rauwe voeding op een volledig nieuwe manier; ze zorgen voor opheldering en verwerken oorspronkelijke producten in hedendaagse gerechten. Daarbij gaat de wetenschap vaak hand in hand met eigentijdse kookkunst. Met goed onderbouwde kennis, fantastische producten en eigentijdse gerechten ontstaat er een volledig nieuwe definitie van het begrip 'rauw'. U krijgt zeer nuttige informatie over vitaminen, de diverse producten, bereiding en intoleranties. Dit boek is het nieuwe standaardwerk over rauwe voeding.<br />Hubertus Tzschirner is een klassiek geschoolde kok. Hij presenteert zijn innovatieve gerechten wereldwijd op beurzen, tijdens workshops en kookcursussen, bij caterings en op seminars. Tijdens seminars maakt hij professionele en hobbykoks deelgenoot van zijn definitie van genot en smaak en hij deelt met hen zijn kennis, van het bedenken van de bereidingswijzen tot de implementatie van nieuwe technieken in de gebruikelijke keukenhandelingen. <br />",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 208,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2015-09-22",
    "publication_date_latest": "2015-09-22",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789048311651",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:03:57+00:00",
    "updated_at": "2025-11-06T00:21:00+00:00",
    "publisher": {
        "id": 395,
        "slug": "veltman-uitgevers-bv",
        "name": "Veltman Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:48+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:53+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 153005,
            "slug": "hubertus-tzschirner-2",
            "key_names": "Tzschirner",
            "names_before_key": "Hubertus",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 153006,
            "slug": "thomas-a-vilgis-2",
            "key_names": "Vilgis",
            "names_before_key": "Thomas A.",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:03:57+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:03:57+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Puur !

een nieuwe kijk op de bereiding van rauwe groente, vlees en vis
ID 263621
Slug puur-hubertus-tzschirner
Contributors
Author : Hubertus Tzschirner
Author : Thomas A. Vilgis
Annotation
Description Met dit boek keren we culinair gezien terug naar onze wortels van voor de 'ontdekking' van het vuur. Hubertus Tzschirner, Thomas A. Vilgis en Daniel Esswein belichten het interessante thema rauwe voeding op een volledig nieuwe manier; ze zorgen voor opheldering en verwerken oorspronkelijke producten in hedendaagse gerechten. Daarbij gaat de wetenschap vaak hand in hand met eigentijdse kookkunst. Met goed onderbouwde kennis, fantastische producten en eigentijdse gerechten ontstaat er een volledig nieuwe definitie van het begrip 'rauw'. U krijgt zeer nuttige informatie over vitaminen, de diverse producten, bereiding en intoleranties. Dit boek is het nieuwe standaardwerk over rauwe voeding.<br />Hubertus Tzschirner is een klassiek geschoolde kok. Hij presenteert zijn innovatieve gerechten wereldwijd op beurzen, tijdens workshops en kookcursussen, bij caterings en op seminars. Tijdens seminars maakt hij professionele en hobbykoks deelgenoot van zijn definitie van genot en smaak en hij deelt met hen zijn kennis, van het bedenken van de bereidingswijzen tot de implementatie van nieuwe technieken in de gebruikelijke keukenhandelingen. <br />
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Veltman Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 208
Duration
Publication date first 2015-09-22
Publication date latest 2015-09-22
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789048311651 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!