Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 372782,
    "slug": "puur-makkelijk-alex-elliott-howery",
    "nstc": null,
    "title": "Puur & makkelijk",
    "subtitle": "seizoensrecepten uit het eetcaf\u00e9 en de inmakerij",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Weg met de ingevlogen aardbeien in januari en kook echt op het seizoen met de overheerlijke en originele recepten van het Australische eetcaf&eacute; en inmakerij Cornersmith. De filosofie van Cornersmith is aansprekend: kook alleen met seizoensproducten, koop in bij lokale producenten en maak van overschotten de overheerlijkste tafelzuren, sauzen, jams en meer. Maak een zomerse tomaten-vijgensalade of serveer gepekelde karbonades met venkel, appelmoes en (zelfgemaakte) mosterd in de herfst. Verwerk een rijke tomatenoogst tot tomatenpassata, ketchup of chutney en geniet hiervan het hele jaar door. Van voedzame lamstajine met gedroogde pruimen en verse kurkuma in de winter tot en met kippensoep met lentegroenten. Met Puur &amp; Makkelijk heb je niet alleen een kookboek boordevol originele recepten voor elk moment van de dag en voor ieder seizoen in handen; het laat ook zien hoe je seizoensproducten kunt conserveren: van chili-jam</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 272,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2020-08-04",
    "publication_date_latest": "2020-08-04",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461432384",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:32:25+00:00",
    "updated_at": "2025-11-01T00:31:12+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2236,
        "slug": "good-cook-publishing",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T12:49:19+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T14:59:12+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 227520,
            "slug": "alex-elliott-howery-2",
            "key_names": "Elliott-Howery",
            "names_before_key": "Alex",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 227521,
            "slug": "james-grant-2",
            "key_names": "Grant",
            "names_before_key": "James",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:32:25+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:32:25+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Puur & makkelijk

seizoensrecepten uit het eetcafé en de inmakerij
ID 372782
Slug puur-makkelijk-alex-elliott-howery
Contributors
Author : Alex Elliott-Howery
Author : James Grant
Annotation
Description <p>Weg met de ingevlogen aardbeien in januari en kook echt op het seizoen met de overheerlijke en originele recepten van het Australische eetcaf&eacute; en inmakerij Cornersmith. De filosofie van Cornersmith is aansprekend: kook alleen met seizoensproducten, koop in bij lokale producenten en maak van overschotten de overheerlijkste tafelzuren, sauzen, jams en meer. Maak een zomerse tomaten-vijgensalade of serveer gepekelde karbonades met venkel, appelmoes en (zelfgemaakte) mosterd in de herfst. Verwerk een rijke tomatenoogst tot tomatenpassata, ketchup of chutney en geniet hiervan het hele jaar door. Van voedzame lamstajine met gedroogde pruimen en verse kurkuma in de winter tot en met kippensoep met lentegroenten. Met Puur &amp; Makkelijk heb je niet alleen een kookboek boordevol originele recepten voor elk moment van de dag en voor ieder seizoen in handen; het laat ook zien hoe je seizoensproducten kunt conserveren: van chili-jam</p>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 272
Duration
Publication date first 2020-08-04
Publication date latest 2020-08-04
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461432384 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!