Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 214266,
    "slug": "puur-natuur-vis-schaal-en-schelpdieren-alain-ducasse",
    "nstc": null,
    "title": "Puur natuur vis, schaal- en schelpdieren",
    "subtitle": "80 recepten voor eenvoudige, gezonde en lekkere gerechten : vis, schaal- en schelpdieren",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Producten uit de zee - vis, schelpdieren, schaaldieren - zijn een essentieel onderdeel van onze gastronomie. Ze zijn bovendien onmisbaar voor een evenwichtige voeding en dus voor onze gezondheid. Maar door overbevissing en intensieve visserij is het voortbestaan van vele van deze dieren in gevaar en dat geldt vooral voor de vissen. Ik heb daarom gekozen alleen vis die op milieubewuste wijze wordt gevangen op een zo simpel mogelijke manier te bereiden. Alleen op die manier kunnen wij de enorme rijkdom van de natuur behouden. Alain Ducasse<br/><br/>- 80 recepten voor vis, schaal- en schelpdieren<br/>- Met zeer toegankelijke receptuur, geschikt voor amateurkoks van elk niveau<br/>- Geschreven in samenwerking met een di\u00ebtiste<br/>- Frisse vormgeving en schitterende fotografie<br/><br/>Alain Ducasse, chef-kok en entrepreneur, is wereldberoemd vanwege zijn kennis van de Franse gastronomie. Zijn meer dan twintig restaurants verspreid over de wereld ontvingen in totaal 20 Michelinsterren. Hij is een groot voorvechter van het verspreiden van culinaire kennis onder het grote publiek.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 164,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2013-10-31",
    "publication_date_latest": "2013-10-31",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789077902127",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:52:02+00:00",
    "updated_at": "2025-11-09T00:15:41+00:00",
    "publisher": {
        "id": 1356,
        "slug": "luster-uitgeverij",
        "name": "Luster Uitgeverij",
        "created_at": "2025-09-19T12:34:41+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:25+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 119285,
            "slug": "alain-ducasse-2",
            "key_names": "Ducasse",
            "names_before_key": "Alain",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 119286,
            "slug": "paule-neyrat",
            "key_names": "Neyrat",
            "names_before_key": "Paule",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 119287,
            "slug": "christophe-saintagne",
            "key_names": "Saintagne",
            "names_before_key": "Christophe",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:52:02+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:52:02+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Puur natuur vis, schaal- en schelpdieren

80 recepten voor eenvoudige, gezonde en lekkere gerechten : vis, schaal- en schelpdieren
ID 214266
Slug puur-natuur-vis-schaal-en-schelpdieren-alain-ducasse
Contributors
Author : Alain Ducasse
Author : Paule Neyrat
Author : Christophe Saintagne
Annotation
Description Producten uit de zee - vis, schelpdieren, schaaldieren - zijn een essentieel onderdeel van onze gastronomie. Ze zijn bovendien onmisbaar voor een evenwichtige voeding en dus voor onze gezondheid. Maar door overbevissing en intensieve visserij is het voortbestaan van vele van deze dieren in gevaar en dat geldt vooral voor de vissen. Ik heb daarom gekozen alleen vis die op milieubewuste wijze wordt gevangen op een zo simpel mogelijke manier te bereiden. Alleen op die manier kunnen wij de enorme rijkdom van de natuur behouden. Alain Ducasse<br/><br/>- 80 recepten voor vis, schaal- en schelpdieren<br/>- Met zeer toegankelijke receptuur, geschikt voor amateurkoks van elk niveau<br/>- Geschreven in samenwerking met een diƫtiste<br/>- Frisse vormgeving en schitterende fotografie<br/><br/>Alain Ducasse, chef-kok en entrepreneur, is wereldberoemd vanwege zijn kennis van de Franse gastronomie. Zijn meer dan twintig restaurants verspreid over de wereld ontvingen in totaal 20 Michelinsterren. Hij is een groot voorvechter van het verspreiden van culinaire kennis onder het grote publiek.
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Luster Uitgeverij
Imprint
Language dut
Page count 164
Duration
Publication date first 2013-10-31
Publication date latest 2013-10-31
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789077902127 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!