Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 211016,
    "slug": "puurst-jonnie-boer",
    "nstc": null,
    "title": "Puurst",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "PUURST gaat over smaak en (r)evolutie. In tekst en beeld wil Jonnie laten zien hoe rijk Nederland is op culinair gebied. Aan de hand van hand van zijn recepten door de jaren heen bespreekt hij de (r)evolutie van de (en zijn eigen) smaak. In zijn 400 pagina's tellende magnum opus - met meer dan 200 recepten - gaat Jonnie in gesprek met smaakprofessor Peter Klosse over de verschillende smaken, laat hij zijn leveranciers aan het woord en neemt Th?r?se - samen met Jan van Lissum - de lezer aan de hand mee om de verschillende smaken van wijn te proeven en beleven. Ook laat Jonnie 'zijn kruiden' niet onbesproken, hij steekt het klassieke herbarium in een eigentijds (koks)jasje. Ronald Giphart zet ruim 50 recepten om in culinair proza. De fotografie maakt Puurst ook extra bijzonder: Jan Bartelsman, r?ntgenfoto's, 3-D-foto's en onderwaterfotografie. <br/><br/>Jonnie en Th?r?se: \"Ons meest pure en bijzondere boek ooit. De trilogie is compleet. <br/>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 424,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2012-06-07",
    "publication_date_latest": "2012-06-07",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789081804233",
            "product_form": "BB"
        },
        {
            "isbn": "9789491525476",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:51:36+00:00",
    "updated_at": "2025-11-11T00:15:06+00:00",
    "publisher": {
        "id": 1852,
        "slug": "komma-uitgeverij",
        "name": "Komma, Uitgeverij",
        "created_at": "2025-09-19T12:42:42+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:00:37+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 117273,
            "slug": "therese-boer-2",
            "key_names": "Boer",
            "names_before_key": "Therese",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 117269,
            "slug": "jonnie-boer-2",
            "key_names": "Boer",
            "names_before_key": "Jonnie",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:36+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:36+00:00"
        },
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:36+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:36+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Puurst

ID 211016
Slug puurst-jonnie-boer
Contributors
Author : Therese Boer
Author : Jonnie Boer
Annotation
Description PUURST gaat over smaak en (r)evolutie. In tekst en beeld wil Jonnie laten zien hoe rijk Nederland is op culinair gebied. Aan de hand van hand van zijn recepten door de jaren heen bespreekt hij de (r)evolutie van de (en zijn eigen) smaak. In zijn 400 pagina's tellende magnum opus - met meer dan 200 recepten - gaat Jonnie in gesprek met smaakprofessor Peter Klosse over de verschillende smaken, laat hij zijn leveranciers aan het woord en neemt Th?r?se - samen met Jan van Lissum - de lezer aan de hand mee om de verschillende smaken van wijn te proeven en beleven. Ook laat Jonnie 'zijn kruiden' niet onbesproken, hij steekt het klassieke herbarium in een eigentijds (koks)jasje. Ronald Giphart zet ruim 50 recepten om in culinair proza. De fotografie maakt Puurst ook extra bijzonder: Jan Bartelsman, r?ntgenfoto's, 3-D-foto's en onderwaterfotografie. <br/><br/>Jonnie en Th?r?se: "Ons meest pure en bijzondere boek ooit. De trilogie is compleet. <br/>
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Komma, Uitgeverij
Imprint
Language dut
Page count 424
Duration
Publication date first 2012-06-07
Publication date latest 2012-06-07
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789081804233 (BB)
  • ISBN: 9789491525476 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!