Unbidan
Acme Inc.
An error occurred
  • Request ist not authorized. Maybe your session has been expired. Please log in again.
            {
    "id": 432209,
    "slug": "rauwe-vis-carrie-solomon",
    "nstc": null,
    "title": "Rauwe vis",
    "subtitle": "60 recepten voor ceviche, sushi, tartaar, pok\u00e9 bowls en andere visgerechten",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Sushi, sashimi, ceviche, pok\u00e9bowls, tartaar, carpaccio, en nog veel meer. De culinaire trend van verse rauwe vis nam de laatste jaren een vlucht. Goed voor het figuur en een geweldige bron van eiwitten en mineralen, dus heel gezond. Bovendien bevat vette vis - zoals zalm en makreel - grote hoeveelheden omega-3-vetzuren, waarvan bewezen is dat ze goed zijn voor hart en vaten. Maar uiteraard spelen ook smaak, textuur en mondgevoel een belangrijke rol.</p> <p>Met <em>Rauwe vis</em> maken hobbykoks en visliefhebbers in 60 recepten en met prachtige fotografie een inspirerende wereldreis langs bereidings- en conserveringstechnieken van duurzame vis. Inclusief recepten voor sauzen en kruiden, lunches en salades, bowls en schotels om te delen. Van Hawa\u00efaanse pok\u00e9 bowls, Peruaanse c\u00e9viche en tiradito tot Scandinavische gravlax en Mexicaanse tostadas. Ontdek nieuwe smaken en laat je verrassen.</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 160,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2022-08-04",
    "publication_date_latest": "2022-08-04",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789089899194",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:47:58+00:00",
    "updated_at": "2025-10-31T00:36:27+00:00",
    "publisher": {
        "id": 84,
        "slug": "uitgeverij-terra-lannoo",
        "name": "Uitgeverij Terra - Lannoo",
        "created_at": "2025-09-19T12:25:29+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:34+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 266087,
            "slug": "carrie-solomon-2",
            "key_names": "Solomon",
            "names_before_key": "Carrie",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T13:47:58+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:47:58+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Rauwe vis

60 recepten voor ceviche, sushi, tartaar, poké bowls en andere visgerechten
ID 432209
Slug rauwe-vis-carrie-solomon
Contributors
Author : Carrie Solomon
Annotation
Description <p>Sushi, sashimi, ceviche, pokébowls, tartaar, carpaccio, en nog veel meer. De culinaire trend van verse rauwe vis nam de laatste jaren een vlucht. Goed voor het figuur en een geweldige bron van eiwitten en mineralen, dus heel gezond. Bovendien bevat vette vis - zoals zalm en makreel - grote hoeveelheden omega-3-vetzuren, waarvan bewezen is dat ze goed zijn voor hart en vaten. Maar uiteraard spelen ook smaak, textuur en mondgevoel een belangrijke rol.</p> <p>Met <em>Rauwe vis</em> maken hobbykoks en visliefhebbers in 60 recepten en met prachtige fotografie een inspirerende wereldreis langs bereidings- en conserveringstechnieken van duurzame vis. Inclusief recepten voor sauzen en kruiden, lunches en salades, bowls en schotels om te delen. Van Hawaïaanse poké bowls, Peruaanse céviche en tiradito tot Scandinavische gravlax en Mexicaanse tostadas. Ontdek nieuwe smaken en laat je verrassen.</p>
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Uitgeverij Terra - Lannoo
Imprint
Language dut
Page count 160
Duration
Publication date first 2022-08-04
Publication date latest 2022-08-04
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789089899194 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!