Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 306937,
    "slug": "recepten-uit-barcelona-stephan-mitsch",
    "nstc": null,
    "title": "Recepten uit Barcelona",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Barcelona, Catalaanse hoofdstad aan zee, is een van de meest populaire reisbestemmingen. Wie aan Barcelona denkt, denkt niet alleen aan Gaud\u00ed, Camp Nou, zon en zee maar ook aan lekker eten. Recepten uit Barcelona neemt je mee dwars door culinair Barcelona. Eindbestemming? Barcelona op je bord!<br />Recepten uit Barcelona is door de prachtige sfeerfotografie meer dan alleen een kookboek. Je snuift als het ware de geur op van de visrestaurantjes aan zee, de drukbezochte tapasbarretjes in de volkswijk Barceloneta en niet te vergeten van de overdekte mercati met hun prachtige uitstallingen van groenten, vis, vlees en nog veel meer heerlijkheden.<br />Proef chips de alcachofas (artisjokkenchips) en andere overheerlijke tapas. Stel feestelijke diners samen en serveer escabeche de perdiz (patrijs in escabeche), zoals ze in restaurant La Piterra bereiden, en serveer met samafaina (gesmoorde groenten) en patatas al podre (armeluisaardappelen). En uiteraard sluit je af met de beroemde crema catalana. Gaudir del seu manjar, oftewel: eet smakelijk in het Catalaans.",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 272,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2017-07-28",
    "publication_date_latest": "2017-07-28",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461431714",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:14:53+00:00",
    "updated_at": "2025-11-03T00:24:22+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2236,
        "slug": "good-cook-publishing",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T12:49:19+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T14:59:12+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 182536,
            "slug": "stephan-mitsch",
            "key_names": "Mitsch",
            "names_before_key": "Stephan",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T13:14:53+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:14:53+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Recepten uit Barcelona

ID 306937
Slug recepten-uit-barcelona-stephan-mitsch
Contributors
Author : Stephan Mitsch
Annotation
Description Barcelona, Catalaanse hoofdstad aan zee, is een van de meest populaire reisbestemmingen. Wie aan Barcelona denkt, denkt niet alleen aan Gaudí, Camp Nou, zon en zee maar ook aan lekker eten. Recepten uit Barcelona neemt je mee dwars door culinair Barcelona. Eindbestemming? Barcelona op je bord!<br />Recepten uit Barcelona is door de prachtige sfeerfotografie meer dan alleen een kookboek. Je snuift als het ware de geur op van de visrestaurantjes aan zee, de drukbezochte tapasbarretjes in de volkswijk Barceloneta en niet te vergeten van de overdekte mercati met hun prachtige uitstallingen van groenten, vis, vlees en nog veel meer heerlijkheden.<br />Proef chips de alcachofas (artisjokkenchips) en andere overheerlijke tapas. Stel feestelijke diners samen en serveer escabeche de perdiz (patrijs in escabeche), zoals ze in restaurant La Piterra bereiden, en serveer met samafaina (gesmoorde groenten) en patatas al podre (armeluisaardappelen). En uiteraard sluit je af met de beroemde crema catalana. Gaudir del seu manjar, oftewel: eet smakelijk in het Catalaans.
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 272
Duration
Publication date first 2017-07-28
Publication date latest 2017-07-28
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461431714 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!