Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 197956,
    "slug": "recepten-van-alain-passard-alain-passard",
    "nstc": null,
    "title": "Recepten van Alain Passard",
    "subtitle": "De ***sterrenchef die groente de hoofdrol geeft",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": "<p>Puur koken met groenten in de hoofdrol is eenvoudig, verrassend, mooi en heerlijk, dat bewijst de Franse driesterrenchef-kok Alain Passard. In dit receptenboek staan de meest smakelijke recepten die door Alain Passard zijn ontwikkeld. Deze 'groentengod' richt zich volledig op het koken met groenten en gebruikt hiervoor alleen verse producten, liefst afkomstig uit zijn eigen moestuin.<br />Wat staat er op het menu? Banaan met Madras-kerrie, salie en rode ui, wortel en paarse basilicum met kaneel, appels uit de oven met hibiscusbloemen en amandeldragees, boleten met citroen, tijm en olijfolie, meiraapjes met tomaten en ei... Een kleine greep uit de recepten die Alain Passard in zijn boek <em>De ***chef die groente de hoofdrol geeft</em> voor u heeft vastgelegd. Inclusief een seizoenskalender, zodat u precies weet wanneer u welk gerecht kunt bereiden. De chef geeft een toelichting op elk recept en zelfs aan een dranksuggestie is gedacht. Hiermee zet u gegarandeerd een onvergetelijke maaltijd op tafel, waarbij u niet alleen uzelf, maar ook uw gasten zult verbazen.</p>",
    "description": "?<p>De Franse meesterchef Alain Passard geeft groenten een hoofdrol en heeft wereldwijd talloze collega's ge\u00efnspireerd. Hij is een pionier als het gaat om vegetarisch koken. Van kardinaalrode ui met slahart en ansjovis tot meiraap met citroen en zwarte peper: in dit boek, waarin de gerechten worden getoond door middel van kunstzinnige illustraties, biedt de sterrenchef niet alleen helder beschreven recepten, maar geeft hij ook een toelichting op elk recept. Zelfs aan dranksuggesties is gedacht.</p><p>Hiermee zet je gegarandeerd een onvergetelijke maaltijd op tafel, waarbij je niet alleen jezelf, maar ook je gasten zult verbazen. Inclusief een seizoenskalender, zodat je precies weet wanneer je welk gerecht kunt bereiden. Succes aan tafel verzekerd!</p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 106,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2012-06-12",
    "publication_date_latest": "2012-06-12",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789089895349",
            "product_form": "BB"
        },
        {
            "isbn": "9789089898074",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:49:20+00:00",
    "updated_at": "2025-11-09T00:14:15+00:00",
    "publisher": {
        "id": 84,
        "slug": "uitgeverij-terra-lannoo",
        "name": "Uitgeverij Terra - Lannoo",
        "created_at": "2025-09-19T12:25:29+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:34+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 108672,
            "slug": "alain-passard",
            "key_names": "Passard",
            "names_before_key": "Alain",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T12:49:20+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:49:20+00:00"
        },
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T12:49:20+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:49:20+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Recepten van Alain Passard

De ***sterrenchef die groente de hoofdrol geeft
ID 197956
Slug recepten-van-alain-passard-alain-passard
Contributors
Author : Alain Passard
Annotation <p>Puur koken met groenten in de hoofdrol is eenvoudig, verrassend, mooi en heerlijk, dat bewijst de Franse driesterrenchef-kok Alain Passard. In dit receptenboek staan de meest smakelijke recepten die door Alain Passard zijn ontwikkeld. Deze 'groentengod' richt zich volledig op het koken met groenten en gebruikt hiervoor alleen verse producten, liefst afkomstig uit zijn eigen moestuin.<br />Wat staat er op het menu? Banaan met Madras-kerrie, salie en rode ui, wortel en paarse basilicum met kaneel, appels uit de oven met hibiscusbloemen en amandeldragees, boleten met citroen, tijm en olijfolie, meiraapjes met tomaten en ei... Een kleine greep uit de recepten die Alain Passard in zijn boek <em>De ***chef die groente de hoofdrol geeft</em> voor u heeft vastgelegd. Inclusief een seizoenskalender, zodat u precies weet wanneer u welk gerecht kunt bereiden. De chef geeft een toelichting op elk recept en zelfs aan een dranksuggestie is gedacht. Hiermee zet u gegarandeerd een onvergetelijke maaltijd op tafel, waarbij u niet alleen uzelf, maar ook uw gasten zult verbazen.</p>
Description ?<p>De Franse meesterchef Alain Passard geeft groenten een hoofdrol en heeft wereldwijd talloze collega's geïnspireerd. Hij is een pionier als het gaat om vegetarisch koken. Van kardinaalrode ui met slahart en ansjovis tot meiraap met citroen en zwarte peper: in dit boek, waarin de gerechten worden getoond door middel van kunstzinnige illustraties, biedt de sterrenchef niet alleen helder beschreven recepten, maar geeft hij ook een toelichting op elk recept. Zelfs aan dranksuggesties is gedacht.</p><p>Hiermee zet je gegarandeerd een onvergetelijke maaltijd op tafel, waarbij je niet alleen jezelf, maar ook je gasten zult verbazen. Inclusief een seizoenskalender, zodat je precies weet wanneer je welk gerecht kunt bereiden. Succes aan tafel verzekerd!</p>
Bestseller 60
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Uitgeverij Terra - Lannoo
Imprint
Language dut
Page count 106
Duration
Publication date first 2012-06-12
Publication date latest 2012-06-12
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789089895349 (BB)
  • ISBN: 9789089898074 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!