Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 157944,
    "slug": "rekenen-id-keuken-ed-bakkerij-horeca-en-bakkerij-htrv-barend-bakkenes",
    "nstc": null,
    "title": "Rekenen id keuken ed bakkerij  Horeca en bakkerij HTRV",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": "Je hebt van je docent vast wel eens een recept gekregen voor 10 personen dat je om moest rekenen naar een recept voor 15 personen. Dit kan best lastig zijn. Het is belangrijk dat je recepturen kunt omrekenen. Je moet kunnen berekenen hoeveel van elk ingredi\u00ebnt je nodig hebt en wat iets kost. \n\nIn dit werkboek Rekenen in de keuken en de bakkerij ga je oefenen met alle rekenvaardigheden die je als kok of bakker moet bezitten, zoals:\n- het werken met maten en gewichten\n- het berekenen van percentages in de keuken\n- het berekenen van bruto- en nettogewichten\n- het berekenen van benodigde hoeveelheden grondstoffen in de bakkerij\n- het omrekenen en aanpassen van recepturen\n- het berekenen van de watertemperatuur voor gistdegen.",
    "description": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2014-04-01",
    "publication_date_latest": "2014-04-01",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789037207545",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:42:54+00:00",
    "updated_at": "2025-11-03T00:10:35+00:00",
    "publisher": {
        "id": 253,
        "slug": "uitgeverij-eduactief-bv",
        "name": "Uitgeverij Edu'Actief B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:28:56+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T14:58:56+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 87457,
            "slug": "barend-bakkenes",
            "key_names": "Bakkenes",
            "names_before_key": "Barend",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "161",
            "created_at": "2025-09-19T12:42:54+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:42:54+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Rekenen id keuken ed bakkerij Horeca en bakkerij HTRV

ID 157944
Slug rekenen-id-keuken-ed-bakkerij-horeca-en-bakkerij-htrv-barend-bakkenes
Contributors
Author : Barend Bakkenes
Annotation Je hebt van je docent vast wel eens een recept gekregen voor 10 personen dat je om moest rekenen naar een recept voor 15 personen. Dit kan best lastig zijn. Het is belangrijk dat je recepturen kunt omrekenen. Je moet kunnen berekenen hoeveel van elk ingrediƫnt je nodig hebt en wat iets kost. In dit werkboek Rekenen in de keuken en de bakkerij ga je oefenen met alle rekenvaardigheden die je als kok of bakker moet bezitten, zoals: - het werken met maten en gewichten - het berekenen van percentages in de keuken - het berekenen van bruto- en nettogewichten - het berekenen van benodigde hoeveelheden grondstoffen in de bakkerij - het omrekenen en aanpassen van recepturen - het berekenen van de watertemperatuur voor gistdegen.
Description
Genres
Subjects
161 Economie, recht en bedrijfskunde VMBO NUR
NSTC
Publisher Uitgeverij Edu'Actief B.V.
Imprint
Language dut
Page count
Duration
Publication date first 2014-04-01
Publication date latest 2014-04-01
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789037207545 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!