Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 208789,
    "slug": "restaurant-ciel-bleu-jurriaan-geldermans",
    "nstc": null,
    "title": "Restaurant Ciel Bleu",
    "subtitle": "Eigenzinnige Franse keuken. Onno Kokmeijer, Jurriaan Geldermans",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Culinair genieten op hoog niveau, dat kan voluit in het luxueuze en stijlvolle sterrestaurant Ciel Bleu, op de 23ste verdieping van het Okura Hotel in Amsterdam.\r\nChef Onno Kokmeijer en zijn team verwennen er hun gasten met een Cuisine Cr\u00e9ative gekruid met regionale toetsen. Deze bijzonder gedreven chef gaat in gezelschap van fotograaf en auteur op bezoek bij bekende en bevriende telers om o.m. Opperdoezer Ronde, vergeten groenten en Waterland vlees te selecteren. Met vishandel van As trekt het team naar Schotland om zalm te gaan vissen. Al deze exclusieve ingredi\u00ebnten worden in de keuken van Ciel Bleu met een snuifje inventiviteit verwerkt tot hemelse gerechten.\r\nEen vijftigtal van deze smaakvolle creaties worden in deze publicatie haarfijn uit de doeken gedaan en prachtig gefotografeerd. Sommelier Jeroen Smeenk completeert elk gerecht met een passend wijntje.\r\n\r\n",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 192,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2007-05-15",
    "publication_date_latest": "2007-05-15",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789058562203",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00",
    "updated_at": "2025-11-07T00:14:48+00:00",
    "publisher": {
        "id": 571,
        "slug": "stichting-kunstboek",
        "name": "Stichting Kunstboek",
        "created_at": "2025-09-19T12:30:31+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:05:44+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 115262,
            "slug": "jurriaan-geldermans",
            "key_names": "Geldermans",
            "names_before_key": "Jurriaan",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 115263,
            "slug": "onno-kokmeijer",
            "key_names": "Kokmeijer",
            "names_before_key": "Onno",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Restaurant Ciel Bleu

Eigenzinnige Franse keuken. Onno Kokmeijer, Jurriaan Geldermans
ID 208789
Slug restaurant-ciel-bleu-jurriaan-geldermans
Contributors
Author : Jurriaan Geldermans
Author : Onno Kokmeijer
Annotation
Description Culinair genieten op hoog niveau, dat kan voluit in het luxueuze en stijlvolle sterrestaurant Ciel Bleu, op de 23ste verdieping van het Okura Hotel in Amsterdam. Chef Onno Kokmeijer en zijn team verwennen er hun gasten met een Cuisine Créative gekruid met regionale toetsen. Deze bijzonder gedreven chef gaat in gezelschap van fotograaf en auteur op bezoek bij bekende en bevriende telers om o.m. Opperdoezer Ronde, vergeten groenten en Waterland vlees te selecteren. Met vishandel van As trekt het team naar Schotland om zalm te gaan vissen. Al deze exclusieve ingrediënten worden in de keuken van Ciel Bleu met een snuifje inventiviteit verwerkt tot hemelse gerechten. Een vijftigtal van deze smaakvolle creaties worden in deze publicatie haarfijn uit de doeken gedaan en prachtig gefotografeerd. Sommelier Jeroen Smeenk completeert elk gerecht met een passend wijntje.
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Stichting Kunstboek
Imprint
Language dut
Page count 192
Duration
Publication date first 2007-05-15
Publication date latest 2007-05-15
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789058562203 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!