Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 210487,
    "slug": "rijntjes-keukengeheimen-lizet-kruyff",
    "nstc": null,
    "title": "Rijntjes keukengeheimen",
    "subtitle": "eenvoudige en koninklijke gerechten voor IV seizoenen",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Bijzonder en mooi kookboek met geschiedenis.\n\nGefascineerd door het kookschrift van Rijntje Biljardt uit 1840 - met daarin recepten voor zowel de dagelijkse kost van de burger als de keuken van de elite - begonnen Lizet Kruyff en Judith Baehner ruim 2 jaar geleden hun zoektocht naar het verhaal achter dit bijzondere boekje. En dat leverde dit prachtige kookboek 'Rijntjes keukengeheimen' op over het leven en eten in de 19e eeuw. Met spannende, historische, maar vooral lekkere en toegankelijke recepten!\n\nSchol met eiersaus, eend met ingelegde komkommers, gele erwtensoep met spek en worst; 19e-eeuwse gerechten die met de seizoenen meegaan en voor ieder moment van de dag; van vlees, groente en visgerechten tot desserts.\n\nEr worden tips gegeven over de verkrijgbaarheid van de ingredi\u00ebnten en welke alternatieven ter \nvervanging kunnen worden gebruikt. Hoe je producten bewaart en inmaakt en wat je zelf makkelijk kunt verbouwen (ook in de stad).",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 192,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2013-05-01",
    "publication_date_latest": "2013-05-01",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461430830",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:51:36+00:00",
    "updated_at": "2025-11-05T00:15:41+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2236,
        "slug": "good-cook-publishing",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T12:49:19+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T14:59:12+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 116765,
            "slug": "lizet-kruyff",
            "key_names": "Kruyff",
            "names_before_key": "Lizet",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 116766,
            "slug": "judith-baehner",
            "key_names": "Baehner",
            "names_before_key": "Judith",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:36+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:36+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Rijntjes keukengeheimen

eenvoudige en koninklijke gerechten voor IV seizoenen
ID 210487
Slug rijntjes-keukengeheimen-lizet-kruyff
Contributors
Author : Lizet Kruyff
Author : Judith Baehner
Annotation
Description Bijzonder en mooi kookboek met geschiedenis. Gefascineerd door het kookschrift van Rijntje Biljardt uit 1840 - met daarin recepten voor zowel de dagelijkse kost van de burger als de keuken van de elite - begonnen Lizet Kruyff en Judith Baehner ruim 2 jaar geleden hun zoektocht naar het verhaal achter dit bijzondere boekje. En dat leverde dit prachtige kookboek 'Rijntjes keukengeheimen' op over het leven en eten in de 19e eeuw. Met spannende, historische, maar vooral lekkere en toegankelijke recepten! Schol met eiersaus, eend met ingelegde komkommers, gele erwtensoep met spek en worst; 19e-eeuwse gerechten die met de seizoenen meegaan en voor ieder moment van de dag; van vlees, groente en visgerechten tot desserts. Er worden tips gegeven over de verkrijgbaarheid van de ingrediƫnten en welke alternatieven ter vervanging kunnen worden gebruikt. Hoe je producten bewaart en inmaakt en wat je zelf makkelijk kunt verbouwen (ook in de stad).
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 192
Duration
Publication date first 2013-05-01
Publication date latest 2013-05-01
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461430830 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!