Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 347675,
    "slug": "rijst-co-nisha-katona",
    "nstc": null,
    "title": "Rijst & co",
    "subtitle": "wereldse en verrassende gerechten met rijst",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Haal meer uit rijst met Rijst & co en breid je repertoire\nbijzondere rijstgerechten uit. Maak eens jambalaya\nuit de Cajunkeuken of jollofrijst, het ultieme West-\nAfrikaanse feestgerecht. Doe meer met risottorijst en\nschotel je gasten Italiaanse arancini voor. Maak de\nultieme pilav, of koop dessertrijst om overheerlijke\nnagerechten op basis van rijst te maken. De recepten\nin Rijst & co laten zien dat rijst een van de meest\nveelzijdige producten ter wereld is.\n\nVan voorgerechten tot en met desserts en zelfs rijst\nals onderdeel van het onbijt. Rijst & co leert je koken\nmet diverse soorten rijst: van wilde rijst uit Noord-\nAmerika, rode rijst voor Hongaarse soep, kleefrijst\nvoor Chinese lotusbladpakketjes, zilvervliesrijst voor\neen Peruaanse salade en pandanrijst voor een\nKoreaanse bibimbap met rundvlees.\n\nRijst & co geeft goede informatie over alle rijstsoorten\nter wereld en diverse kooktechnieken om deze te\nbereiden: de absorptie- en afgietmethode, het gebruik\nvan de rijstkoker en meer. Van rijstepap met karamel\nen rood fruit, zomerse salade met rode en zwarte\nrijst, hartverwarmende kedgeree, Creools rijstdonuts,\npolloz arroz en meer.",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 224,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2019-06-14",
    "publication_date_latest": "2019-06-14",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461432131",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:25:24+00:00",
    "updated_at": "2025-11-01T00:28:47+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2236,
        "slug": "good-cook-publishing",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T12:49:19+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T14:59:12+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 211825,
            "slug": "nisha-katona-2",
            "key_names": "Katona",
            "names_before_key": "Nisha",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:25:24+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:25:24+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Rijst & co

wereldse en verrassende gerechten met rijst
ID 347675
Slug rijst-co-nisha-katona
Contributors
Author : Nisha Katona
Annotation
Description Haal meer uit rijst met Rijst & co en breid je repertoire bijzondere rijstgerechten uit. Maak eens jambalaya uit de Cajunkeuken of jollofrijst, het ultieme West- Afrikaanse feestgerecht. Doe meer met risottorijst en schotel je gasten Italiaanse arancini voor. Maak de ultieme pilav, of koop dessertrijst om overheerlijke nagerechten op basis van rijst te maken. De recepten in Rijst & co laten zien dat rijst een van de meest veelzijdige producten ter wereld is. Van voorgerechten tot en met desserts en zelfs rijst als onderdeel van het onbijt. Rijst & co leert je koken met diverse soorten rijst: van wilde rijst uit Noord- Amerika, rode rijst voor Hongaarse soep, kleefrijst voor Chinese lotusbladpakketjes, zilvervliesrijst voor een Peruaanse salade en pandanrijst voor een Koreaanse bibimbap met rundvlees. Rijst & co geeft goede informatie over alle rijstsoorten ter wereld en diverse kooktechnieken om deze te bereiden: de absorptie- en afgietmethode, het gebruik van de rijstkoker en meer. Van rijstepap met karamel en rood fruit, zomerse salade met rode en zwarte rijst, hartverwarmende kedgeree, Creools rijstdonuts, polloz arroz en meer.
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 224
Duration
Publication date first 2019-06-14
Publication date latest 2019-06-14
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461432131 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!