Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 210693,
    "slug": "rooktechnieken-annerose-sieck",
    "nstc": null,
    "title": "Rooktechnieken",
    "subtitle": "de lekkerste recepten voor het roken van vis, vlees, groente en meer",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "De lekkerste recepten voor het roken van vis, vlees, groente en meer<br/><br/>Roken is niet alleen een van de oudste conserveringsmethoden, maar ook veruit de smakelijkste! Of het nu vlees, vis, groente of kaas betreft, roken geeft al deze voedingswaren een heel bijzonder aroma. En het leuke is dat u voor het roken van voedsel geen kostbare professionele uitrusting nodig heeft. Een kogelbarbecue of wok met deksel volstaat om die heerlijke rooksmaak te verkrijgen.<br/><br/>Dit boek is een gedegen, praktijkgerichte gids voor het koud, warm en heet roken. Er wordt uitgebreid ingegaan op de belangrijkste hulpmiddelen en materialen die u voor het roken nodig heeft. De gang van zaken tijdens het rookproces wordt duidelijk uitgelegd.<br/><br/>Aan de hand van de vele, fraai ge\u00efllustreerde recepten leert u doodgewone levensmiddelen om te toveren in de heerlijkste delicatessen, van koudgerookte smeu\u00efge ham en warmgerookte worstjes tot goudgele visfilets uit de hete rook. Uw intrede in de 'wereld van het roken' wordt gegarandeerd een succes door de talloze professionele tips!",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 160,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2013-09-19",
    "publication_date_latest": "2013-09-19",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789048309078",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:51:36+00:00",
    "updated_at": "2025-11-07T00:14:59+00:00",
    "publisher": {
        "id": 395,
        "slug": "veltman-uitgevers-bv",
        "name": "Veltman Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:48+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:53+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 116971,
            "slug": "annerose-sieck",
            "key_names": "Sieck",
            "names_before_key": "Annerose",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:36+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:36+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Rooktechnieken

de lekkerste recepten voor het roken van vis, vlees, groente en meer
ID 210693
Slug rooktechnieken-annerose-sieck
Contributors
Author : Annerose Sieck
Annotation
Description De lekkerste recepten voor het roken van vis, vlees, groente en meer<br/><br/>Roken is niet alleen een van de oudste conserveringsmethoden, maar ook veruit de smakelijkste! Of het nu vlees, vis, groente of kaas betreft, roken geeft al deze voedingswaren een heel bijzonder aroma. En het leuke is dat u voor het roken van voedsel geen kostbare professionele uitrusting nodig heeft. Een kogelbarbecue of wok met deksel volstaat om die heerlijke rooksmaak te verkrijgen.<br/><br/>Dit boek is een gedegen, praktijkgerichte gids voor het koud, warm en heet roken. Er wordt uitgebreid ingegaan op de belangrijkste hulpmiddelen en materialen die u voor het roken nodig heeft. De gang van zaken tijdens het rookproces wordt duidelijk uitgelegd.<br/><br/>Aan de hand van de vele, fraai geïllustreerde recepten leert u doodgewone levensmiddelen om te toveren in de heerlijkste delicatessen, van koudgerookte smeuïge ham en warmgerookte worstjes tot goudgele visfilets uit de hete rook. Uw intrede in de 'wereld van het roken' wordt gegarandeerd een succes door de talloze professionele tips!
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Veltman Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 160
Duration
Publication date first 2013-09-19
Publication date latest 2013-09-19
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789048309078 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!