Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 201593,
    "slug": "rucola-anoniem",
    "nstc": null,
    "title": "Rucola",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Als nieuwe &apos;trendgroente&apos; heeft rucola stormenderhand alle keukens veroverd en is inmiddels een alom geliefde klassieke slagroente geworden. Met zijn uitgesproken smaakpalet vol kruiden en peper verleent hij veel schotels net dat beetje extra dat ze nodig hebben om echt bijzonder te worden. De beste kanten van rucola komen helemaal naar voren in salades en schotels met sla. In gekookte gerechten moet hij wat fijner gedoseerd worden toegepast.<br/>Dit boek, met de nieuwste en beste recepten, laat zien hoe veelzijdig rucola kan worden toegepast in combinaties met allerlei vruchten, groenten en deegwaren. Maar ook bij vlees, vis en schaaldieren kan rucola een heel intrigerende rol spelen. Daarnaast bevat dit boek volop informatie over andere ingredi en, bereidingswijzen en tips voor de aanschaf van de allerbeste producten.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 88,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2005-11-30",
    "publication_date_latest": "2005-11-30",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789054263227",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:49:59+00:00",
    "updated_at": "2025-11-05T00:14:48+00:00",
    "publisher": {
        "id": 306,
        "slug": "ruitenberg-boek",
        "name": "Ruitenberg Boek",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:16+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:10:34+00:00"
    },
    "contributors": [],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:49:59+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:49:59+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Rucola

ID 201593
Slug rucola-anoniem
Contributors
Annotation
Description Als nieuwe &apos;trendgroente&apos; heeft rucola stormenderhand alle keukens veroverd en is inmiddels een alom geliefde klassieke slagroente geworden. Met zijn uitgesproken smaakpalet vol kruiden en peper verleent hij veel schotels net dat beetje extra dat ze nodig hebben om echt bijzonder te worden. De beste kanten van rucola komen helemaal naar voren in salades en schotels met sla. In gekookte gerechten moet hij wat fijner gedoseerd worden toegepast.<br/>Dit boek, met de nieuwste en beste recepten, laat zien hoe veelzijdig rucola kan worden toegepast in combinaties met allerlei vruchten, groenten en deegwaren. Maar ook bij vlees, vis en schaaldieren kan rucola een heel intrigerende rol spelen. Daarnaast bevat dit boek volop informatie over andere ingredi en, bereidingswijzen en tips voor de aanschaf van de allerbeste producten.
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Ruitenberg Boek
Imprint
Language dut
Page count 88
Duration
Publication date first 2005-11-30
Publication date latest 2005-11-30
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789054263227 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!