Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 382064,
    "slug": "sambal",
    "nstc": null,
    "title": "Sambal",
    "subtitle": "50 recepten met pit",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Sambal is een condiment, een toevoeging aan het eten die de smaak van het eten versterkt en/of verandert. Het wordt gemaakt van pepers gecombineerd met kruiden, specerijen, fruit, groenten, vis, schaal- en schelpdieren.</p>\n<p>In dit handzame boek neemt Titi Waber, chef-kok van het gerenommeerde restaurant Blauw, je mee op sambalreis door de Indonesische archipel. Van de noordelijke kant van Sumatra tot de Kleine Soenda-eilanden. Je proeft het verschil in sambal, door de verscheidenheid van kruiden, specerijen en de lokale producten die erin verwerkt worden. Zo leer je sambal uit elk streek van Indonesi&euml; te herkennen.</p>\n<p>In <em>Sambal</em> vind je de lekkerste recepten voor traditionele en de nieuwe smaken van sambal. En je kunt ze thuis zelf maken. Sambal is hotter dan ooit. Sterker nog, sambal krijgt een eigen identiteit!</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 224,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2020-07-20",
    "publication_date_latest": "2020-10-15",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789020985771",
            "product_form": "BB"
        },
        {
            "isbn": "9789089898470",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:34:50+00:00",
    "updated_at": "2025-11-02T00:31:19+00:00",
    "publisher": {
        "id": 84,
        "slug": "uitgeverij-terra-lannoo",
        "name": "Uitgeverij Terra - Lannoo",
        "created_at": "2025-09-19T12:25:29+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:34+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 233977,
            "slug": "titi-waber",
            "key_names": "Waber",
            "names_before_key": "Titi",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T13:34:50+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:34:50+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Sambal

50 recepten met pit
ID 382064
Slug sambal
Contributors
Author : Titi Waber
Annotation
Description <p>Sambal is een condiment, een toevoeging aan het eten die de smaak van het eten versterkt en/of verandert. Het wordt gemaakt van pepers gecombineerd met kruiden, specerijen, fruit, groenten, vis, schaal- en schelpdieren.</p> <p>In dit handzame boek neemt Titi Waber, chef-kok van het gerenommeerde restaurant Blauw, je mee op sambalreis door de Indonesische archipel. Van de noordelijke kant van Sumatra tot de Kleine Soenda-eilanden. Je proeft het verschil in sambal, door de verscheidenheid van kruiden, specerijen en de lokale producten die erin verwerkt worden. Zo leer je sambal uit elk streek van Indonesi&euml; te herkennen.</p> <p>In <em>Sambal</em> vind je de lekkerste recepten voor traditionele en de nieuwe smaken van sambal. En je kunt ze thuis zelf maken. Sambal is hotter dan ooit. Sterker nog, sambal krijgt een eigen identiteit!</p>
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Uitgeverij Terra - Lannoo
Imprint
Language dut
Page count 224
Duration
Publication date first 2020-07-20
Publication date latest 2020-10-15
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789020985771 (BB)
  • ISBN: 9789089898470 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!