Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 419746,
    "slug": "sambal-shiok",
    "nstc": null,
    "title": "Sambal Shiok",
    "subtitle": "het Maleisische kookboek",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Sambal Shiok neemt je mee naar een van de meest\ngevarieerde Aziatische keukens die zich kenmerkt\ndoor invloeden uit o.a. China, India en Indonesi\u00eb.\nOntdek dat de Maleisische keuken een perfecte\nbalans tussen zoet, zuur, zout en spicy met een hint\nvan bitter is. Het is tijd om kennis te maken met\nMaleisi\u00eb: de melting pot van Zuidoost-Azi\u00eb.\n\nWaan je in Georgetown op Penang, het culinaire\nmekka, en geniet van het fantastische streetfood:\nPenang assam laksa noedelsoep, nasi lemak, of kipsat\u00e9\ndie weer net even anders smaakt dan we gewend zijn.\nKook uitgebreid voor vrienden en familie en serveer\neen curry met garnalen en betelblad of lamsvlees\ngemarineerd in tamarinde met groene pepertjes.\nServeer daarbij bokchoi gestoofd in oestersaus\nmet knoflook. Sluit af met een typisch dessert als\nkokospudding met gezouten karamel en banaan.\n\nSambal Shiok is ingedeeld op streetfood, snacks\nen typische maaltijden voor thuis en sluit af met\nzoetigheden. Daarnaast geeft Mandy Yin uitgebreide\ninformatie over de voorraadkast en waar je de\ningredi\u00ebnten kunt verkrijgen. Als bonus krijg je in\ndit kookboek ook de leukste en lekkerste adresjes van\nPenang, Kuala Lumpur en Malakka.\n",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 256,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2022-02-02",
    "publication_date_latest": "2022-02-17",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461432681",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:44:48+00:00",
    "updated_at": "2025-10-28T00:34:21+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6716,
        "slug": "good-cook-publishing-2",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T13:39:03+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:45+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 256792,
            "slug": "rivka-galchen",
            "key_names": "",
            "names_before_key": null,
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T13:44:48+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:44:48+00:00"
        }
    ]
}
        

Sambal Shiok

het Maleisische kookboek
ID 419746
Slug sambal-shiok
Contributors
Author :
Annotation
Description Sambal Shiok neemt je mee naar een van de meest gevarieerde Aziatische keukens die zich kenmerkt door invloeden uit o.a. China, India en Indonesië. Ontdek dat de Maleisische keuken een perfecte balans tussen zoet, zuur, zout en spicy met een hint van bitter is. Het is tijd om kennis te maken met Maleisië: de melting pot van Zuidoost-Azië. Waan je in Georgetown op Penang, het culinaire mekka, en geniet van het fantastische streetfood: Penang assam laksa noedelsoep, nasi lemak, of kipsaté die weer net even anders smaakt dan we gewend zijn. Kook uitgebreid voor vrienden en familie en serveer een curry met garnalen en betelblad of lamsvlees gemarineerd in tamarinde met groene pepertjes. Serveer daarbij bokchoi gestoofd in oestersaus met knoflook. Sluit af met een typisch dessert als kokospudding met gezouten karamel en banaan. Sambal Shiok is ingedeeld op streetfood, snacks en typische maaltijden voor thuis en sluit af met zoetigheden. Daarnaast geeft Mandy Yin uitgebreide informatie over de voorraadkast en waar je de ingrediënten kunt verkrijgen. Als bonus krijg je in dit kookboek ook de leukste en lekkerste adresjes van Penang, Kuala Lumpur en Malakka.
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 256
Duration
Publication date first 2022-02-02
Publication date latest 2022-02-17
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461432681 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!