Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 467413,
    "slug": "saus-is-de-beste-saus-hanne-lemmens",
    "nstc": null,
    "title": "Saus is de beste saus",
    "subtitle": "een smeu\u00efg receptenboek",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Ben jij ook een sausmens \u00e9n team ik-koop-geen-potjes? Dit is een verzameling van eigenzinnige recepten voor dips, dressings en warme sauzen die jouw gerechten een welverdiende oomph geven: van een pittige pesto tot een zachte Zuid-Franse pistou, van een met appelsienen doordrenkte zoete coleslaw uit Jordani\u00eb tot gewoonweg lasagnesoep (als je kan soppen, dan is het saus) en van de Kroatische \u2018in eigen nat\u2019 sensatie genaamd buzara tot een zelf uitgevonden koffieromige tiramisaus m\u00e9t verkruimelde topping van lange vingers.\u00a0</p><p>Liever wat eenvoudiger of eet je graag junkfood? Te snappen! Ook traditionele frietsauzen passeren de revue met een kleine twist: een perfect roze cocktailsaus, een uitzonderlijk knapperige tartaarsaus en d\u00e9 perfecte semigezonde knoflooksaus.\u00a0</p><p>Saus jezelf dus lekker te pletter en geniet van je verrukkelijke self-caremomentje \u2013 of instant populariteit bij schoon volk met goeie smaak.\u00a0</p><p>Hanne Lemmens is copywriter en sausfluencer. Op haar Twitteraccount (15.000 volgers) laat ze je niet alleen elke dag eens goed lachen, maar bespreekt ze regelmatig de hot topics uit sauzenland \u00e9n deelt ze haar beste saushacks.\u00a0</p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 160,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "1970-01-01",
    "publication_date_latest": "2023-11-15",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789463378086",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T14:27:53+00:00",
    "updated_at": "2025-11-13T00:39:49+00:00",
    "publisher": {
        "id": 1787,
        "slug": "-",
        "name": "",
        "gau": false,
        "created_at": "2025-09-19T12:37:05+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:47+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 289862,
            "slug": "hanne-lemmens",
            "key_names": "Lemmens",
            "names_before_key": "Hanne",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T14:27:53+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T14:27:53+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Saus is de beste saus

een smeuïg receptenboek
ID 467413
Slug saus-is-de-beste-saus-hanne-lemmens
Contributors
Author : Hanne Lemmens
Annotation
Description <p>Ben jij ook een sausmens én team ik-koop-geen-potjes? Dit is een verzameling van eigenzinnige recepten voor dips, dressings en warme sauzen die jouw gerechten een welverdiende oomph geven: van een pittige pesto tot een zachte Zuid-Franse pistou, van een met appelsienen doordrenkte zoete coleslaw uit Jordanië tot gewoonweg lasagnesoep (als je kan soppen, dan is het saus) en van de Kroatische ‘in eigen nat’ sensatie genaamd buzara tot een zelf uitgevonden koffieromige tiramisaus mét verkruimelde topping van lange vingers. </p><p>Liever wat eenvoudiger of eet je graag junkfood? Te snappen! Ook traditionele frietsauzen passeren de revue met een kleine twist: een perfect roze cocktailsaus, een uitzonderlijk knapperige tartaarsaus en dé perfecte semigezonde knoflooksaus. </p><p>Saus jezelf dus lekker te pletter en geniet van je verrukkelijke self-caremomentje – of instant populariteit bij schoon volk met goeie smaak. </p><p>Hanne Lemmens is copywriter en sausfluencer. Op haar Twitteraccount (15.000 volgers) laat ze je niet alleen elke dag eens goed lachen, maar bespreekt ze regelmatig de hot topics uit sauzenland én deelt ze haar beste saushacks. </p>
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher
Imprint
Language dut
Page count 160
Duration
Publication date first 1970-01-01
Publication date latest 2023-11-15
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789463378086 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!