Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 233673,
    "slug": "sauzen",
    "nstc": null,
    "title": "Sauzen",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Een passende saus maakt een gerecht helemaal af.<br />Van b\u00e9chamelsaus tot vinaigrettes, alles komt aan bod in dit complete boek.<br />Alles wordt stap-voor-stap uitgelegd en het boek is voorzien van schitterende foto\u2019s. Elke saus kan worden teruggebracht tot een van de vijf basissauzen. Dat is het uitgangspunt van dit boek geworden. Vanaf deze basis wordt u meegenomen door de wereld van de sauzen, met varianten, menusuggesties en recepten. U krijgt eerst een duidelijke uitleg over de geschiedenis en samenstelling van de verschillende basisproducten, waarna u op eenvoudige wijze zelf aan de slag kunt gaan om een van de heerlijke sauzen te maken.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2012-06-01",
    "publication_date_latest": "2019-04-21",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789054267379",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:55:53+00:00",
    "updated_at": "2025-11-06T00:17:58+00:00",
    "publisher": {
        "id": 306,
        "slug": "ruitenberg-boek",
        "name": "Ruitenberg Boek",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:16+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:10:34+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 135567,
            "slug": "",
            "key_names": "",
            "names_before_key": null,
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:55:53+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:55:53+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Sauzen

ID 233673
Slug sauzen
Contributors
Author :
Annotation
Description Een passende saus maakt een gerecht helemaal af.<br />Van béchamelsaus tot vinaigrettes, alles komt aan bod in dit complete boek.<br />Alles wordt stap-voor-stap uitgelegd en het boek is voorzien van schitterende foto’s. Elke saus kan worden teruggebracht tot een van de vijf basissauzen. Dat is het uitgangspunt van dit boek geworden. Vanaf deze basis wordt u meegenomen door de wereld van de sauzen, met varianten, menusuggesties en recepten. U krijgt eerst een duidelijke uitleg over de geschiedenis en samenstelling van de verschillende basisproducten, waarna u op eenvoudige wijze zelf aan de slag kunt gaan om een van de heerlijke sauzen te maken.
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Ruitenberg Boek
Imprint
Language dut
Page count
Duration
Publication date first 2012-06-01
Publication date latest 2019-04-21
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789054267379 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!