Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 441636,
    "slug": "scampi-stefan-ruysschaert",
    "nstc": null,
    "title": "Scampi",
    "subtitle": "over reuzengarnalen m\u00e9t en zonder kop",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Wie houdt er niet van scampi diabolique of scampi in lookboter? Scampi zijn lekker, niet duur, en heel snel klaar. Er staan honderden recepten voor scampi of gamba\u2019s op het internet. Dit boek bevat een selectie van deze recepten en legt het verschil uit tussen scampi, gamba\u2019s, langoustines, langoesten en andere reuzengarnalen. Probeer eens scampi geflambeerd met Ricard. Of waarom niet scampi met Elixir d\u2019Anvers? Of Scampi met Marsala. Want het geheim zit hem in de lekkere saus\u2026</p>\n<p><strong>Stefan Ruysschaert</strong> is beroepshalve met fiscaliteit bezig maar leerde de basisvaardigheden van het koken bij Spermalie in Brugge. Een gepassioneerde kok is een ambachtsman die de liefde voor het product omzet in heerlijke gerechten. Koken is een permanent leerproces en ons adagium is dan ook \u201cquidquid discis tibi discis\u201d.</p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 86,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2022-07-18",
    "publication_date_latest": "2022-07-18",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789046611586",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "hebban_rank": null,
    "created_at": "2025-09-19T13:50:22+00:00",
    "updated_at": "2025-11-14T03:54:36+00:00",
    "publisher": {
        "id": 7172,
        "slug": "maklu-uitgevers-2",
        "name": "Maklu Uitgevers",
        "gau": false,
        "created_at": "2025-09-19T13:42:09+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:30+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 272849,
            "slug": "stefan-ruysschaert-2",
            "key_names": "Ruysschaert",
            "names_before_key": "Stefan",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:50:22+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:50:22+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Scampi

over reuzengarnalen mét en zonder kop
ID 441636
Slug scampi-stefan-ruysschaert
Contributors
Author : Stefan Ruysschaert
Annotation
Description <p>Wie houdt er niet van scampi diabolique of scampi in lookboter? Scampi zijn lekker, niet duur, en heel snel klaar. Er staan honderden recepten voor scampi of gamba’s op het internet. Dit boek bevat een selectie van deze recepten en legt het verschil uit tussen scampi, gamba’s, langoustines, langoesten en andere reuzengarnalen. Probeer eens scampi geflambeerd met Ricard. Of waarom niet scampi met Elixir d’Anvers? Of Scampi met Marsala. Want het geheim zit hem in de lekkere saus…</p> <p><strong>Stefan Ruysschaert</strong> is beroepshalve met fiscaliteit bezig maar leerde de basisvaardigheden van het koken bij Spermalie in Brugge. Een gepassioneerde kok is een ambachtsman die de liefde voor het product omzet in heerlijke gerechten. Koken is een permanent leerproces en ons adagium is dan ook “quidquid discis tibi discis”.</p>
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Maklu Uitgevers
Imprint
Language dut
Page count 86
Duration
Publication date first 2022-07-18
Publication date latest 2022-07-18
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789046611586 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!