Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 483539,
    "slug": "sebze-ozlem-warren",
    "nstc": null,
    "title": "Sebze",
    "subtitle": "vegetarische recepten uit het hart van Turkije",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Dat vegetarisch eten alles behalve saai is, bewijst de Turkse foodjournalist &Ouml;zlem Warren met Sebze. Dit kleurrijke kookboek biedt meer dan 85 veelzijdige gerechten uit het hart van Turkije met groente &ndash; sebze in het Turks &ndash; in de hoofdrol. Geniet van het beste dat de vegetarische Turkse keuken te bieden heeft.</p>\n<p>Start de dag met &ccedil;ilbir (gepocheerde eieren met yoghurt) of maak kar\u0131\u015f\u0131k mevsim salatas\u0131, een salade met snel gepekelde rode kool, wortel &amp; ma&iuml;s. Geniet van streetfood als kumpir (gepofte aardappel met diverse toppings) of nohut d&uuml;r&uuml;m&uuml; (gekruide kikkererwtenwrap) en maak een van de favorieten van &Ouml;zlem Warren, pancarl\u0131 nar ek\u015fili (freekeh met biet &amp; granaatappelmelasse). Van streetfood, voor- &amp; hoofdgerechten, tot en met desserts, basisrecepten &amp; meer.</p>\n<p>Kook als &Ouml;zlem en gebruik seizoensgebonden ingredi&euml;nten. Van oudsher kent de Turkse keuken een no waste-policy en daarom vind je bij de meeste recepten tips hoe eventuele restjes te hergebruiken en suggesties voor alternatieve ingredi&euml;nten. Dat scheelt niet alleen afval, tijd en geld, maar resulteert vooral in verrassende smaakcombinaties. Ervaar het zelf en ga aan de slag met Sebze van &Ouml;zlem Warren!</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 256,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2024-08-13",
    "publication_date_latest": "2024-08-13",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461433220",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T14:31:59+00:00",
    "updated_at": "2025-10-29T00:40:34+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6716,
        "slug": "good-cook-publishing-2",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T13:39:03+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:45+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 299865,
            "slug": "ozlem-warren",
            "key_names": "Warren",
            "names_before_key": "\u00d6zlem",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T14:31:59+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T14:31:59+00:00"
        }
    ]
}
        

Sebze

vegetarische recepten uit het hart van Turkije
ID 483539
Slug sebze-ozlem-warren
Contributors
Author : Özlem Warren
Annotation
Description <p>Dat vegetarisch eten alles behalve saai is, bewijst de Turkse foodjournalist &Ouml;zlem Warren met Sebze. Dit kleurrijke kookboek biedt meer dan 85 veelzijdige gerechten uit het hart van Turkije met groente &ndash; sebze in het Turks &ndash; in de hoofdrol. Geniet van het beste dat de vegetarische Turkse keuken te bieden heeft.</p> <p>Start de dag met &ccedil;ilbir (gepocheerde eieren met yoghurt) of maak karışık mevsim salatası, een salade met snel gepekelde rode kool, wortel &amp; ma&iuml;s. Geniet van streetfood als kumpir (gepofte aardappel met diverse toppings) of nohut d&uuml;r&uuml;m&uuml; (gekruide kikkererwtenwrap) en maak een van de favorieten van &Ouml;zlem Warren, pancarlı nar ekşili (freekeh met biet &amp; granaatappelmelasse). Van streetfood, voor- &amp; hoofdgerechten, tot en met desserts, basisrecepten &amp; meer.</p> <p>Kook als &Ouml;zlem en gebruik seizoensgebonden ingredi&euml;nten. Van oudsher kent de Turkse keuken een no waste-policy en daarom vind je bij de meeste recepten tips hoe eventuele restjes te hergebruiken en suggesties voor alternatieve ingredi&euml;nten. Dat scheelt niet alleen afval, tijd en geld, maar resulteert vooral in verrassende smaakcombinaties. Ervaar het zelf en ga aan de slag met Sebze van &Ouml;zlem Warren!</p>
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 256
Duration
Publication date first 2024-08-13
Publication date latest 2024-08-13
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461433220 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!