Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 352616,
    "slug": "sichuan-fuchsia-dunlop",
    "nstc": null,
    "title": "Sichuan",
    "subtitle": "de authentieke smaken van de West-Chinese keuken",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Bijna twintig jaar na de publicatie van haar boek <i>Sichuan Cookery,</i> - verkozen tot een van de beste kookboeken aller tijden - keert Fuchsia Dunlop terug naar de regio waar haar eigen culinaire reis begon. <i>Sichuan</i> voegt meer dan 70 recepten toe aan de originele bestseller en toont Dunlops onge\u00ebvenaarde kennis van de smaken, texturen en sensaties van de Sichuan keuken.</p><p><i>Sichuan </i>laat zien hoe je klassiekers kunt recre\u00ebren, zoals Mapo Tofu, dubbel gebakken varkensvlees en Gong Bao Kip, of traditionele recepten, zoals Bang Bang Kip, gekruide komkommer salade en groene bonen in gembersaus. Met prachtige eet- en reisfotografie en versterkt door de culinaire en culturele geschiedenis van de regio geeft <i>Sichuan</i> een heerlijk inzicht in \u00e9\u00e9n van de meest bijzondere keukens ter wereld.</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 496,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2019-10-07",
    "publication_date_latest": "2019-10-10",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059569782",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:26:49+00:00",
    "updated_at": "2025-11-01T00:29:16+00:00",
    "publisher": {
        "id": 333,
        "slug": "fontaine-uitgevers-bv",
        "name": "Fontaine Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:28:28+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:31+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 215354,
            "slug": "fuchsia-dunlop-2",
            "key_names": "Dunlop",
            "names_before_key": "Fuchsia",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 215345,
            "slug": "vitataal-tekst-en-redactie",
            "key_names": "",
            "names_before_key": "Vitataal tekst en redactie",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T13:26:49+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:26:49+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Sichuan

de authentieke smaken van de West-Chinese keuken
ID 352616
Slug sichuan-fuchsia-dunlop
Contributors
Author : Fuchsia Dunlop
Author : Vitataal tekst en redactie
Annotation
Description <p>Bijna twintig jaar na de publicatie van haar boek <i>Sichuan Cookery,</i> - verkozen tot een van de beste kookboeken aller tijden - keert Fuchsia Dunlop terug naar de regio waar haar eigen culinaire reis begon. <i>Sichuan</i> voegt meer dan 70 recepten toe aan de originele bestseller en toont Dunlops ongeëvenaarde kennis van de smaken, texturen en sensaties van de Sichuan keuken.</p><p><i>Sichuan </i>laat zien hoe je klassiekers kunt recreëren, zoals Mapo Tofu, dubbel gebakken varkensvlees en Gong Bao Kip, of traditionele recepten, zoals Bang Bang Kip, gekruide komkommer salade en groene bonen in gembersaus. Met prachtige eet- en reisfotografie en versterkt door de culinaire en culturele geschiedenis van de regio geeft <i>Sichuan</i> een heerlijk inzicht in één van de meest bijzondere keukens ter wereld.</p>
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Fontaine Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 496
Duration
Publication date first 2019-10-07
Publication date latest 2019-10-10
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059569782 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!