Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 305476,
    "slug": "sicilie-giancarlo-caldesi",
    "nstc": null,
    "title": "Sicili\u00eb",
    "subtitle": "heerlijke gerechten van een Italiaans eiland",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Ontdek de unieke keuken van Sicili\u00eb. Door de eeuwen heen hebben o.a. de Grieken, Romeinen, Arabieren, Spanjaarden en Noormannen hun stempel op de Siciliaanse keuken gedrukt en dat proef je terug: exotisch, kruidig en inventief. In combinatie met de enorme vari\u00ebteit aan vis uit de Middellandse Zee en de producten van het eiland zelf - kaas, citrusvruchten, wijn, olijfolie en zout - is de keuken van Sicili\u00eb een ware verrassing die je moet hebben geproefd.<br />Maak typische Siciliaanse gerechten als sarde a beccaficu (gevulde sardientjes) of bloemkool op Siciliaanse wijze klaar: met ansjovis en in rode wijn gestoofd. Of serveer caponata, het zoetzure auberginegerecht.<br />Streetfood uit Palermo, antipasti en prachtige pasta-, vis- en vleesgerechten en uiteraard de zoete zaligheden waar Sicili\u00eb bekend om staat: van ricotta- taart met marsalasiroop tot en met ijs en torta di marmellata ai mandarini.<br />",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 272,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2017-05-01",
    "publication_date_latest": "2017-05-01",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461431646",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:14:38+00:00",
    "updated_at": "2025-11-03T00:24:13+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2236,
        "slug": "good-cook-publishing",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T12:49:19+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T14:59:12+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 181560,
            "slug": "giancarlo-caldesi-2",
            "key_names": "Caldesi",
            "names_before_key": "Giancarlo",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 181561,
            "slug": "katie-caldesi-2",
            "key_names": "Caldesi",
            "names_before_key": "Katie",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T13:14:38+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:14:38+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Sicilië

heerlijke gerechten van een Italiaans eiland
ID 305476
Slug sicilie-giancarlo-caldesi
Contributors
Author : Giancarlo Caldesi
Author : Katie Caldesi
Annotation
Description Ontdek de unieke keuken van Sicilië. Door de eeuwen heen hebben o.a. de Grieken, Romeinen, Arabieren, Spanjaarden en Noormannen hun stempel op de Siciliaanse keuken gedrukt en dat proef je terug: exotisch, kruidig en inventief. In combinatie met de enorme variëteit aan vis uit de Middellandse Zee en de producten van het eiland zelf - kaas, citrusvruchten, wijn, olijfolie en zout - is de keuken van Sicilië een ware verrassing die je moet hebben geproefd.<br />Maak typische Siciliaanse gerechten als sarde a beccaficu (gevulde sardientjes) of bloemkool op Siciliaanse wijze klaar: met ansjovis en in rode wijn gestoofd. Of serveer caponata, het zoetzure auberginegerecht.<br />Streetfood uit Palermo, antipasti en prachtige pasta-, vis- en vleesgerechten en uiteraard de zoete zaligheden waar Sicilië bekend om staat: van ricotta- taart met marsalasiroop tot en met ijs en torta di marmellata ai mandarini.<br />
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 272
Duration
Publication date first 2017-05-01
Publication date latest 2017-05-01
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461431646 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!