Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 208260,
    "slug": "slow-cooking-vlees-annemarie-wildeise",
    "nstc": null,
    "title": "SLOW COOKING VLEES",
    "subtitle": "vlees",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Botermals, sappig en geurig vlees - praktisch, makeklijk en zonder er veel voor te hoeven doen!<br/>Vlees gaar laten worden bij een lage temperatuur - het vlees na het aanbraden in een op 70 - 80 \u00b0C voorverwarmde oven zetten - is de ideale methode om vlees botermals te bereiden.<br/>Deze slow cooking methode is geschikt voor alle malse stukken vlees: van kleine schnitzels, medaillons, geraffineerde rolletjes, in blokjes gesneden vlees en filets van kalf, varken en lam, tot de klassieke grote stukken gebraad zoals entrecote, varkensribstuk of lamsbout. Daarnaast bevat dit boek nog veel recepten voor speciale bijgerechten en de allerlekkerste sauzen!",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2005-11-30",
    "publication_date_latest": "2005-11-30",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789054263210",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00",
    "updated_at": "2025-11-06T00:15:32+00:00",
    "publisher": {
        "id": 306,
        "slug": "ruitenberg-boek",
        "name": "Ruitenberg Boek",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:16+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:10:34+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 114814,
            "slug": "annemarie-wildeise",
            "key_names": "Wildeise",
            "names_before_key": "ANNEMARIE",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

SLOW COOKING VLEES

vlees
ID 208260
Slug slow-cooking-vlees-annemarie-wildeise
Contributors
Author : ANNEMARIE Wildeise
Annotation
Description Botermals, sappig en geurig vlees - praktisch, makeklijk en zonder er veel voor te hoeven doen!<br/>Vlees gaar laten worden bij een lage temperatuur - het vlees na het aanbraden in een op 70 - 80 °C voorverwarmde oven zetten - is de ideale methode om vlees botermals te bereiden.<br/>Deze slow cooking methode is geschikt voor alle malse stukken vlees: van kleine schnitzels, medaillons, geraffineerde rolletjes, in blokjes gesneden vlees en filets van kalf, varken en lam, tot de klassieke grote stukken gebraad zoals entrecote, varkensribstuk of lamsbout. Daarnaast bevat dit boek nog veel recepten voor speciale bijgerechten en de allerlekkerste sauzen!
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Ruitenberg Boek
Imprint
Language dut
Page count
Duration
Publication date first 2005-11-30
Publication date latest 2005-11-30
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789054263210 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!