{
"id": 307760,
"slug": "smaak-techniek-naomi-pomeroy",
"nstc": null,
"title": "Smaak & techniek",
"subtitle": "140 recepten die je kookkunsten naar een hoger niveau brengen",
"collection_title": null,
"collection_part_number": null,
"annotation": null,
"description": "<p>Leer thuis koken als een meesterchef met <em>Smaak & techniek</em>, 140 recepten die d\u00e9 basis vormen van goed kunnen koken. In dit kookboek deelt chef-kok Naomi Pomeroy al haar kennis, passie en ervaring. Zij leidt je stap voor stap door elk recept, laat zien hoe de gerechten worden opgebouwd en onthult de eenvoudige technieken die chefs toepassen om professionele resultaten te behalen.</p>\n<p><em>Smaak & techniek</em> bevat gedetailleerde informatie over ingredi\u00ebnten, gereedschappen en technieken. Dit inspirerende kookboek ontraadselt het hoe en wat van koken, en geeft je het vertrouwen en de <em>knowhow </em>om een meesterlijke thuiskok te worden. Zo maak je eenvoudige, maar adembenemende maaltijden.</p>\n<p>\u00a0</p>\n<p><em>Dit boek is vooral anders dan andere die ik ken doordat het de thuiskok spelenderwijs leert koken als een professional, in plaats van hem een aantal kunstjes te leren waarmee hij indruk kan maken op zijn gasten. De vaardigheden die je door het gebruik opdoet zullen je ook beter maken in het bereiden van eigenlijk alle andere gerechten. Het is, kortom, een masterclass koken en een uitstekend kookboek in \u00e9\u00e9n, en dat heb ik nog niet eerder gezien.</em><br />Eetschrijver Gerrit Jan Groothedde, culinair journalist, auteur en voormalig souschef</p>\n<p>\u00a0</p>\n<p><strong>Naomi Pomeroy</strong> (1974) is al 20 jaar chef. In 2007 opende ze haar eigen restaurant, Beast, in Portland, Oregon. Naomi bezocht geen fancy kookscholen, maar haalde haar kennis uit kookboeken en zelfstudie. Ze leerde klassieke kooktechnieken, deed enorm veel ervaring op en begon het belang van goede ingredi\u00ebnten in te zien. Ze weet de perfecte balans te vinden tussen smaken, kruiden en texturen. Naomi werd geprezen in diverse toonaangevende culinaire media. Ze kwam op televisie als deelnemer aan Iron Chef en als jurylid in Knife Fight. Ook heeft ze een TedTalk op haar naam staan. Haar grootste triomf kwam in 2014, toen ze de prestigieuze James Beard Award ontving voor Best Chef Northwest.</p>",
"additional_content": null,
"bestseller_60": null,
"imprint": null,
"language_code": "dut",
"original_language_code": null,
"page_count": 400,
"duration_seconds": null,
"publication_date_first": "2017-08-24",
"publication_date_latest": "2017-08-24",
"cover_url": null,
"editions": [
{
"isbn": "9789000355754",
"product_form": "BB"
}
],
"ratings_count": 0,
"read_count": 0,
"review_count": 0,
"favorite_count": 0,
"reading_status_read_count": 0,
"reading_status_reading_count": 0,
"reading_status_want_to_read_count": 0,
"rating_average": null,
"ratings_distribution": {
"1": 0,
"2": 0,
"3": 0,
"4": 0,
"5": 0
},
"hebban_rank": null,
"created_at": "2025-09-19T13:15:10+00:00",
"updated_at": "2025-11-14T03:54:36+00:00",
"publisher": {
"id": 108,
"slug": "unieboek-het-spectrum",
"name": "Unieboek | Het Spectrum",
"gau": false,
"created_at": "2025-09-19T12:25:20+00:00",
"updated_at": "2025-09-19T15:13:46+00:00"
},
"contributors": [
{
"id": 183176,
"slug": "naomi-pomeroy",
"key_names": "Pomeroy",
"names_before_key": "Naomi",
"prefix_to_key": null,
"contributor_role": "A01",
"readable_contributor_role": "Author"
}
],
"genres": [],
"subjects": [
{
"scheme_identifier": "32",
"scheme_version": null,
"main_subject": false,
"subject_code": "440",
"created_at": "2025-09-19T13:15:10+00:00",
"updated_at": "2025-09-19T13:15:10+00:00"
}
],
"tags": [],
"campaigns": []
}