Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 508312,
    "slug": "smaken-van-friesland-xander-bouma",
    "nstc": null,
    "title": "Smaken van Friesland",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": "Recepten en verhalen van 44 geweldige restaurants uit de provincie Friesland!",
    "description": "Welkom in onze culinaire <br>\ngids van Friesland!<br><br>In onze zorgvuldig samengestelde gids vindt u een selectie van 44 van de beste, mooiste en meest bijzondere restaurants die Friesland te bieden heeft. We hebben met passie en toewijding gezocht naar de parels van de Friese gastronomie, van gezellige bistro's tot sterrenrestaurants.<br><br>\nNaast dat u in onze gids de vaak intrigerende en inspirerende verhalen vindt van de gepassioneerde chefs en eigenaren, bieden we u ook een unieke kans om zelf aan de slag te gaan in de keuken! Ieder restaurant dat vermeld staat in onze gids heeft namelijk een eigen signature recept met u gedeeld. Zo kunt u niet alleen genieten van de Friese gastronomie in de restaurants zelf, maar ook thuis uw culinaire vaardigheden testen en verfijnen.<br><br>\nWe nemen u mee op een smakelijke reis door Friesland, langs pittoreske dorpjes, historische steden en prachtige natuurgebieden. Laat u meevoeren door de rijke culinaire tradities en innovatieve gerechten die deze prachtige provincie te bieden heeft. Ontdek lokale ingredi\u00ebnten, traditionele bereidingswijzen en moderne interpretaties van klassieke Friese gerechten.<br><br>\nHeeft u dit boek in handen en bent u net zo enthousiast als wij? Deel dan vooral uw ervaringen en culinaire avonturen op social media en gebruik de hashtag #Smakenvan. Zo inspireert u niet alleen anderen, maar draagt u ook bij aan de promotie van de rijke Friese eetcultuur.<br><br>\nBereid u voor op een onvergetelijke culinaire ontdekkingsreis door Friesland. Eet smakelijk en geniet van al het moois dat deze provincie te bieden heeft!",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2025-02-19",
    "publication_date_latest": "2025-02-19",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789464917819",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T14:38:25+00:00",
    "updated_at": "2025-11-01T00:44:05+00:00",
    "publisher": {
        "id": 10292,
        "slug": "smakenvan",
        "name": "Smakenvan",
        "created_at": "2025-09-19T14:38:05+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:03+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 315513,
            "slug": "xander-bouma-2",
            "key_names": "Bouma",
            "names_before_key": "Xander",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 315514,
            "slug": "nino-bouwens",
            "key_names": "Bouwens",
            "names_before_key": "Nino",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T14:38:25+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T14:38:25+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Smaken van Friesland

ID 508312
Slug smaken-van-friesland-xander-bouma
Contributors
Author : Xander Bouma
Author : Nino Bouwens
Annotation Recepten en verhalen van 44 geweldige restaurants uit de provincie Friesland!
Description Welkom in onze culinaire <br> gids van Friesland!<br><br>In onze zorgvuldig samengestelde gids vindt u een selectie van 44 van de beste, mooiste en meest bijzondere restaurants die Friesland te bieden heeft. We hebben met passie en toewijding gezocht naar de parels van de Friese gastronomie, van gezellige bistro's tot sterrenrestaurants.<br><br> Naast dat u in onze gids de vaak intrigerende en inspirerende verhalen vindt van de gepassioneerde chefs en eigenaren, bieden we u ook een unieke kans om zelf aan de slag te gaan in de keuken! Ieder restaurant dat vermeld staat in onze gids heeft namelijk een eigen signature recept met u gedeeld. Zo kunt u niet alleen genieten van de Friese gastronomie in de restaurants zelf, maar ook thuis uw culinaire vaardigheden testen en verfijnen.<br><br> We nemen u mee op een smakelijke reis door Friesland, langs pittoreske dorpjes, historische steden en prachtige natuurgebieden. Laat u meevoeren door de rijke culinaire tradities en innovatieve gerechten die deze prachtige provincie te bieden heeft. Ontdek lokale ingrediƫnten, traditionele bereidingswijzen en moderne interpretaties van klassieke Friese gerechten.<br><br> Heeft u dit boek in handen en bent u net zo enthousiast als wij? Deel dan vooral uw ervaringen en culinaire avonturen op social media en gebruik de hashtag #Smakenvan. Zo inspireert u niet alleen anderen, maar draagt u ook bij aan de promotie van de rijke Friese eetcultuur.<br><br> Bereid u voor op een onvergetelijke culinaire ontdekkingsreis door Friesland. Eet smakelijk en geniet van al het moois dat deze provincie te bieden heeft!
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Smakenvan
Imprint
Language dut
Page count
Duration
Publication date first 2025-02-19
Publication date latest 2025-02-19
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789464917819 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!