Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 209215,
    "slug": "smart-cooking-compleet-julius-jaspers",
    "nstc": null,
    "title": "Smart cooking compleet",
    "subtitle": "lekkere recepten, goede ingredi\u00ebnten, een gedegen voorbereiding en een snelle afronding",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "'Open de flessen, omring je met de beste ingredi\u00ebnten en ga aan de slag!'<br/><br/>Van kinds af aan is Jaspers bezig met eten. Op de middelbare school kluste hij al bij met koken en op de dag na zijn eindexamen vertrok hij naar Frankrijk om zijn eigen restaurantje te openen. Na terugkomst vestigde Julius zich als traiteur en cateraar in Amsterdam. Na een carri\u00e8re in de 'software' koos hij voor een carri\u00e8re in de 'hardware' en gaf twintig jaar lang leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar. Momenteel is Julius co-presentator van RTL's Topchef, schrijft hij kookboeken en heeft hij een adviserende functie in de horeca. Je kunt Julius dagelijks volgen op www.smartday.nl. Zijn motto luidt: 'Open de flessen, omring je met de beste ingredi\u00ebnten en aan de slag!'<br/><br/>Mijn filosofie is dat koken en eten ontzettend belangrijk zijn, maar dat het wel leuk moet blijven. Het Smart Cookingconcept gaat over entertainen, koken voor vrienden terwijl je je met diezelfde vrienden bezighoudt en niet de hele avond in de keuken staat. Niets is leuker dan te koken voor vrienden en het vooral met hen op te peuzelen. Niets is vervelender dan dat je je de hele avond uitslooft en je de gasten pas bij hun vertrek spreekt. Dat kan anders!",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 336,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2012-12-15",
    "publication_date_latest": "2012-12-15",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789048816231",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00",
    "updated_at": "2025-11-04T00:14:53+00:00",
    "publisher": {
        "id": 234,
        "slug": "overamstel-uitgevers",
        "name": "Overamstel Uitgevers",
        "created_at": "2025-09-19T12:25:54+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:47+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 115415,
            "slug": "julius-jaspers",
            "key_names": "Jaspers",
            "names_before_key": "Julius",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Smart cooking compleet

lekkere recepten, goede ingrediënten, een gedegen voorbereiding en een snelle afronding
ID 209215
Slug smart-cooking-compleet-julius-jaspers
Contributors
Author : Julius Jaspers
Annotation
Description 'Open de flessen, omring je met de beste ingrediënten en ga aan de slag!'<br/><br/>Van kinds af aan is Jaspers bezig met eten. Op de middelbare school kluste hij al bij met koken en op de dag na zijn eindexamen vertrok hij naar Frankrijk om zijn eigen restaurantje te openen. Na terugkomst vestigde Julius zich als traiteur en cateraar in Amsterdam. Na een carrière in de 'software' koos hij voor een carrière in de 'hardware' en gaf twintig jaar lang leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar. Momenteel is Julius co-presentator van RTL's Topchef, schrijft hij kookboeken en heeft hij een adviserende functie in de horeca. Je kunt Julius dagelijks volgen op www.smartday.nl. Zijn motto luidt: 'Open de flessen, omring je met de beste ingrediënten en aan de slag!'<br/><br/>Mijn filosofie is dat koken en eten ontzettend belangrijk zijn, maar dat het wel leuk moet blijven. Het Smart Cookingconcept gaat over entertainen, koken voor vrienden terwijl je je met diezelfde vrienden bezighoudt en niet de hele avond in de keuken staat. Niets is leuker dan te koken voor vrienden en het vooral met hen op te peuzelen. Niets is vervelender dan dat je je de hele avond uitslooft en je de gasten pas bij hun vertrek spreekt. Dat kan anders!
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Overamstel Uitgevers
Imprint
Language dut
Page count 336
Duration
Publication date first 2012-12-15
Publication date latest 2012-12-15
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789048816231 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!