Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 313977,
    "slug": "smoked-charlotte-pike",
    "nstc": null,
    "title": "Smoked",
    "subtitle": "een beginnershandleiding voor het warm en koud roken van vlees, vis, groente, kaas en meer",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Smoked: d&eacute; beginnershandleiding.<br /><br />Roken is een van de oudste en lekkerste manieren om diverse soorten voedsel - van vis en vlees tot groente en zuivelproducten - te conserveren en aromatiseren. Smoked is d&eacute; handleiding voor iedereen die aan de slag wil gaan met deze eeuwenoude techniek, of je nu beginnend of meer ervaren bent.<br /><br />Smoked is een duidelijke en overzichtelijke hand- leiding: hoe bereid je warm en koud roken voor, welke materialen heb je nodig en welke houtsoorten zijn voor welk ingredi&euml;nt het meest geschikt. Vanuit de basisreceptuur geeft Smoked heerlijke recepten die je laten zien wat je vervolgens met de gerookte producten kunt maken.<br /><br />Leer de technieken en rook een eendenborst die je vervolgens verwerkt in een salade met sinaasappel, granaatappel en pecannoten. Of warmgerookte coquilles die je serveert met Le Puy-linzen en bacon. Maar denk ook aan kaas: leer cheddar roken en verwerk deze in een paddenstoelen-preitaart. Ook het zoet mag in Smoked niet ontbreken: serveer truffels met gerookt zeezout en gerookte baconjam met ahorn en whisky.</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 144,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2017-10-13",
    "publication_date_latest": "2017-10-16",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461431783",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:16:38+00:00",
    "updated_at": "2025-11-02T00:24:42+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2236,
        "slug": "good-cook-publishing",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T12:49:19+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T14:59:12+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 186958,
            "slug": "charlotte-pike",
            "key_names": "Pike",
            "names_before_key": "Charlotte",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:16:38+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:16:38+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Smoked

een beginnershandleiding voor het warm en koud roken van vlees, vis, groente, kaas en meer
ID 313977
Slug smoked-charlotte-pike
Contributors
Author : Charlotte Pike
Annotation
Description <p>Smoked: d&eacute; beginnershandleiding.<br /><br />Roken is een van de oudste en lekkerste manieren om diverse soorten voedsel - van vis en vlees tot groente en zuivelproducten - te conserveren en aromatiseren. Smoked is d&eacute; handleiding voor iedereen die aan de slag wil gaan met deze eeuwenoude techniek, of je nu beginnend of meer ervaren bent.<br /><br />Smoked is een duidelijke en overzichtelijke hand- leiding: hoe bereid je warm en koud roken voor, welke materialen heb je nodig en welke houtsoorten zijn voor welk ingredi&euml;nt het meest geschikt. Vanuit de basisreceptuur geeft Smoked heerlijke recepten die je laten zien wat je vervolgens met de gerookte producten kunt maken.<br /><br />Leer de technieken en rook een eendenborst die je vervolgens verwerkt in een salade met sinaasappel, granaatappel en pecannoten. Of warmgerookte coquilles die je serveert met Le Puy-linzen en bacon. Maar denk ook aan kaas: leer cheddar roken en verwerk deze in een paddenstoelen-preitaart. Ook het zoet mag in Smoked niet ontbreken: serveer truffels met gerookt zeezout en gerookte baconjam met ahorn en whisky.</p>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 144
Duration
Publication date first 2017-10-13
Publication date latest 2017-10-16
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461431783 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!