Unbidan
Acme Inc.
An error occurred
  • Resource not found in Hebban API: https://unbidan.nl/api/v1/contributor/elvis-peeters-2
            {
    "id": 419518,
    "slug": "soep-bouillon-brood",
    "nstc": null,
    "title": "Soep. Bouillon. Brood",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Soep als starter van een diner, als hoofdmaaltijd, als\nopkikker tussendoor: soep is ideaal en lekker voor\nelke gelegenheid. Verwarmend, energieopwekkend,\nvullend of juist fris: met soep kun je alle kanten op.\nVan klassiekers als soup au pistou en vichyssoise tot\nminder bekende combinaties als soep van geroosterde\npastinaak met cannellinibonen, salie en knoflook of\neen gekoelde komkommersoep met dragon.\n\nSoep. Bouillon. Brood. is ingedeeld op de 4 seizoenen.\nOok hoofdstukken als garnituur & bijgerechten\n- denk aan knoflooksoldaatjes, venkelolie of knapperige\nboerenkoolchips -, verrassende broodrecepten\nals begeleider van soep en het zelf maken van de basis,\nnamelijk 13 recepten voor bouillons, ontbreken niet.\nBovendien krijg je tips over specifieke ingredi\u00ebnten,\napparatuur en het invriezen van soep en bouillons.\n\nGa aan de slag en maak diverse (internationale) soepen\nals Mediterrane vissoep met rouille, goulashsoep met\nzoete aardappel en rundvlees of soep met aubergine,\nharissa en kikkererwten. Serveer daarbij sodabrood,\ngevuld brood met kaas en walnoot of boekweitscones.\nMet Soep. Bouillon. Brood. varieer je elke keer weer.",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 288,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2022-03-16",
    "publication_date_latest": "2022-03-18",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461432698",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:44:48+00:00",
    "updated_at": "2025-10-29T00:34:37+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6716,
        "slug": "good-cook-publishing-2",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T13:39:03+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:45+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 257219,
            "slug": "rachel-allen-2",
            "key_names": "Allen",
            "names_before_key": "Rachel",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:44:48+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:44:48+00:00"
        }
    ]
}
        

Soep. Bouillon. Brood

ID 419518
Slug soep-bouillon-brood
Contributors
Author : Rachel Allen
Annotation
Description Soep als starter van een diner, als hoofdmaaltijd, als opkikker tussendoor: soep is ideaal en lekker voor elke gelegenheid. Verwarmend, energieopwekkend, vullend of juist fris: met soep kun je alle kanten op. Van klassiekers als soup au pistou en vichyssoise tot minder bekende combinaties als soep van geroosterde pastinaak met cannellinibonen, salie en knoflook of een gekoelde komkommersoep met dragon. Soep. Bouillon. Brood. is ingedeeld op de 4 seizoenen. Ook hoofdstukken als garnituur & bijgerechten - denk aan knoflooksoldaatjes, venkelolie of knapperige boerenkoolchips -, verrassende broodrecepten als begeleider van soep en het zelf maken van de basis, namelijk 13 recepten voor bouillons, ontbreken niet. Bovendien krijg je tips over specifieke ingrediƫnten, apparatuur en het invriezen van soep en bouillons. Ga aan de slag en maak diverse (internationale) soepen als Mediterrane vissoep met rouille, goulashsoep met zoete aardappel en rundvlees of soep met aubergine, harissa en kikkererwten. Serveer daarbij sodabrood, gevuld brood met kaas en walnoot of boekweitscones. Met Soep. Bouillon. Brood. varieer je elke keer weer.
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 288
Duration
Publication date first 2022-03-16
Publication date latest 2022-03-18
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461432698 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!