Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 208847,
    "slug": "soep-d-mayhew",
    "nstc": null,
    "title": "Soep",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Meer dan zeventig heerlijke recepten voor vullende, romige, pittige, stevige en eenpanssoepen<br/><br/>- Een prachtige verzameling van heerlijke recepten voor alle smaken en gelegenheden met een groot aantal voorgerechten, lichte lunches, avondmaaltijden en hoofdgerechten<br/>- Met gerechten van over de hele wereld, zoals Lente-uicr\u00e8mesoep, Pittige pastinaaksoep, Pompoen-kokossoep, Pittige champignon-kippensoep en Tsjechische vissoep met knoedels<br/>- Met schitterende foto's worden stap voor stap de bij elke soep gebruikte bereidingstechnieken en kooktechnieken weergegeven<br/>- In de uitgebreide inleiding vindt u tips en recepten voor perfecte zelfgemaakte bouillons<br/>- Met 280 kleurenfoto's, waaronder prachtige afbeeldingen van elk gerecht zodat u precies kunt zien wat uw doel is",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 96,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2007-11-14",
    "publication_date_latest": "2007-11-14",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059206083",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00",
    "updated_at": "2025-11-06T00:15:35+00:00",
    "publisher": {
        "id": 395,
        "slug": "veltman-uitgevers-bv",
        "name": "Veltman Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:48+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:53+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 115304,
            "slug": "d-mayhew",
            "key_names": "Mayhew",
            "names_before_key": "D.",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Soep

ID 208847
Slug soep-d-mayhew
Contributors
Author : D. Mayhew
Annotation
Description Meer dan zeventig heerlijke recepten voor vullende, romige, pittige, stevige en eenpanssoepen<br/><br/>- Een prachtige verzameling van heerlijke recepten voor alle smaken en gelegenheden met een groot aantal voorgerechten, lichte lunches, avondmaaltijden en hoofdgerechten<br/>- Met gerechten van over de hele wereld, zoals Lente-uicrèmesoep, Pittige pastinaaksoep, Pompoen-kokossoep, Pittige champignon-kippensoep en Tsjechische vissoep met knoedels<br/>- Met schitterende foto's worden stap voor stap de bij elke soep gebruikte bereidingstechnieken en kooktechnieken weergegeven<br/>- In de uitgebreide inleiding vindt u tips en recepten voor perfecte zelfgemaakte bouillons<br/>- Met 280 kleurenfoto's, waaronder prachtige afbeeldingen van elk gerecht zodat u precies kunt zien wat uw doel is
Bestseller 60
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Veltman Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 96
Duration
Publication date first 2007-11-14
Publication date latest 2007-11-14
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059206083 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!