Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 353234,
    "slug": "sous-vide-bas-robben",
    "nstc": null,
    "title": "Sous-Vide",
    "subtitle": "85 recepten voor de thuiskok",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Sous-vide is het vacu\u00fcm garen van ingredi\u00ebnten in\neen waterbad op een lage en constante temperatuur\nen levert perfect gegaard vlees, vis, groenten en meer\nop. Deze techniek is in toenemende mate populair\nbij de hobbykok en de verkoop van sous-vide\napparatuur aan de consument neemt al jaren toe.\n\nMet Sous-vide \u2013 85 recepten voor de thuiskok leer je\nde fijne kneepjes kennen en ontdek je de talloze\nmogelijkheden van sous-vide koken. Waarom kun je\neen kip niet in z\u2019n geheel sous-vide garen, maar w\u00e9l\nsappige bouten en filets serveren? Bas Robben laat\naan de hand van 85 recepten zien dat sous-vide koken\neen fantastische manier is om voedsel nog malser en\nsmaakvoller te bereiden.\n\nMet duidelijke aanwijzingen over hoe lang en op\nwelke temperatuur onderdelen van diverse vleessoorten,\nvis, groenten en andere producten tot\nperfectie worden gegaard. Van miso-kippendijen\nmet spek, Portugese varkenswangen met zoeteaardappelpuree\n& cavalo nero en kabeljauwfilets\nin spannende saus tot sous-vide gegaarde bieten en\nwortels, gefermenteerde nectarines, mandarijncustard\nen meer. Met zowel basis- als gevorderde recepten, is\ndit h\u00e9t ultieme handboek voor de hobbykok.",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 280,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2019-11-06",
    "publication_date_latest": "2019-11-26",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461432230",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:26:49+00:00",
    "updated_at": "2025-11-01T00:29:20+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2236,
        "slug": "good-cook-publishing",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T12:49:19+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T14:59:12+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 215800,
            "slug": "bas-robben-2",
            "key_names": "Robben",
            "names_before_key": "Bas",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "446",
            "created_at": "2025-09-19T13:26:49+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:26:49+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Sous-Vide

85 recepten voor de thuiskok
ID 353234
Slug sous-vide-bas-robben
Contributors
Author : Bas Robben
Annotation
Description Sous-vide is het vacuüm garen van ingrediënten in een waterbad op een lage en constante temperatuur en levert perfect gegaard vlees, vis, groenten en meer op. Deze techniek is in toenemende mate populair bij de hobbykok en de verkoop van sous-vide apparatuur aan de consument neemt al jaren toe. Met Sous-vide – 85 recepten voor de thuiskok leer je de fijne kneepjes kennen en ontdek je de talloze mogelijkheden van sous-vide koken. Waarom kun je een kip niet in z’n geheel sous-vide garen, maar wél sappige bouten en filets serveren? Bas Robben laat aan de hand van 85 recepten zien dat sous-vide koken een fantastische manier is om voedsel nog malser en smaakvoller te bereiden. Met duidelijke aanwijzingen over hoe lang en op welke temperatuur onderdelen van diverse vleessoorten, vis, groenten en andere producten tot perfectie worden gegaard. Van miso-kippendijen met spek, Portugese varkenswangen met zoeteaardappelpuree & cavalo nero en kabeljauwfilets in spannende saus tot sous-vide gegaarde bieten en wortels, gefermenteerde nectarines, mandarijncustard en meer. Met zowel basis- als gevorderde recepten, is dit hét ultieme handboek voor de hobbykok.
Genres
Subjects
446 Koken en apparatuur NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 280
Duration
Publication date first 2019-11-06
Publication date latest 2019-11-26
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461432230 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!