Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 209558,
    "slug": "sous-vide-cuisine-joan-roca",
    "nstc": null,
    "title": "Sous-vide cuisine",
    "subtitle": "technieken en recepten",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Sous-vide - een revolutionaire culinaire techniek om voedsel in een vacu?mverpakking <br/>bij lage temperatuur te garen. De Spaanse topchefs Joan Roca en Salvador Brugu?s <br/>ontwikkelden deze techniek in de loop van jaren tot het hoogste gastronomische niveau. <br/>In dit boek onthullen zij hoe zij met sous-vide bijzondere verandering in producten tot <br/>stand brengen en zo veel smakelijker, malsere en zachtere gerechten kunnen serveren. <br/>In zijn met drie Michelinsterren onderscheiden restaurant El Celler de Can Roca in <br/>Girona bereidt Joan Roca met sous-vide de allermooiste schotels die een internationaal <br/>kennerspubliek in verrukking brengen. Een selectie van de allerbeste recepten is in dit <br/>boek opgenomen als bewijs van de unieke mogelijkheden die deze kooktechniek <br/>aan zowel beroepskoks als kookliefhebbers te bieden heeft.<br/>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 192,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2010-02-25",
    "publication_date_latest": "2010-02-25",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789073191792",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:51:24+00:00",
    "updated_at": "2025-11-05T00:15:36+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2236,
        "slug": "good-cook-publishing",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T12:49:19+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T14:59:12+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 115918,
            "slug": "joan-roca",
            "key_names": "Roca",
            "names_before_key": "Joan",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 115919,
            "slug": "salvador-brugues",
            "key_names": "Brugu\u00e9s",
            "names_before_key": "Salvador",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "446",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:24+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:24+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Sous-vide cuisine

technieken en recepten
ID 209558
Slug sous-vide-cuisine-joan-roca
Contributors
Author : Joan Roca
Author : Salvador Brugués
Annotation
Description Sous-vide - een revolutionaire culinaire techniek om voedsel in een vacu?mverpakking <br/>bij lage temperatuur te garen. De Spaanse topchefs Joan Roca en Salvador Brugu?s <br/>ontwikkelden deze techniek in de loop van jaren tot het hoogste gastronomische niveau. <br/>In dit boek onthullen zij hoe zij met sous-vide bijzondere verandering in producten tot <br/>stand brengen en zo veel smakelijker, malsere en zachtere gerechten kunnen serveren. <br/>In zijn met drie Michelinsterren onderscheiden restaurant El Celler de Can Roca in <br/>Girona bereidt Joan Roca met sous-vide de allermooiste schotels die een internationaal <br/>kennerspubliek in verrukking brengen. Een selectie van de allerbeste recepten is in dit <br/>boek opgenomen als bewijs van de unieke mogelijkheden die deze kooktechniek <br/>aan zowel beroepskoks als kookliefhebbers te bieden heeft.<br/>
Genres
Subjects
446 Koken en apparatuur NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 192
Duration
Publication date first 2010-02-25
Publication date latest 2010-02-25
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789073191792 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!