Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 204325,
    "slug": "sous-vide-hubertus-tzschirner",
    "nstc": null,
    "title": "Sous Vide",
    "subtitle": "het langzaam garen van vacu\u00fcm verpakte voedingsmiddelen op een lagere temperatuur",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Het langzaam garen van vacu?m verpakte voedingsmiddelen op een lagere temperatuur.<br/><br/>Zorgvuldiger en smakelijker zijn vlees, vis, groente en fruit niet te bereiden! Met de sous-videmethode worden voedingsmiddelen 'onder vacu?m' geseald in een vacu?mzak en vervolgens op een constante, lage temperatuur en gedurende langere tijd in een waterbad bereid. De voordelen zijn duidelijk: vacu?m koken ontziet de vitaminen, de textuur wordt perfect, aroma en sappen kunnen niet ontsnappen en een exacte bereiding is gegarandeerd.<br/><br/>Sous-vide belicht uitgebreid en onderbouwd de theorie en basisprincipes van het vacu?m koken, introduceert het noodzakelijke keukengerei en biedt met meer dan 60 creatieve receptidee?n de perfecte leidraad voor deze topklasse kooktechniek.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 256,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2013-09-19",
    "publication_date_latest": "2013-09-19",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789048309085",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00",
    "updated_at": "2025-11-05T00:15:04+00:00",
    "publisher": {
        "id": 395,
        "slug": "veltman-uitgevers-bv",
        "name": "Veltman Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:48+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:53+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 112045,
            "slug": "hubertus-tzschirner-2",
            "key_names": "Tzschirner",
            "names_before_key": "Hubertus",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 112046,
            "slug": "thomas-a-vilgis",
            "key_names": "Vilgis",
            "names_before_key": "Thomas A.",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "446",
            "created_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Sous Vide

het langzaam garen van vacuüm verpakte voedingsmiddelen op een lagere temperatuur
ID 204325
Slug sous-vide-hubertus-tzschirner
Contributors
Author : Hubertus Tzschirner
Author : Thomas A. Vilgis
Annotation
Description Het langzaam garen van vacu?m verpakte voedingsmiddelen op een lagere temperatuur.<br/><br/>Zorgvuldiger en smakelijker zijn vlees, vis, groente en fruit niet te bereiden! Met de sous-videmethode worden voedingsmiddelen 'onder vacu?m' geseald in een vacu?mzak en vervolgens op een constante, lage temperatuur en gedurende langere tijd in een waterbad bereid. De voordelen zijn duidelijk: vacu?m koken ontziet de vitaminen, de textuur wordt perfect, aroma en sappen kunnen niet ontsnappen en een exacte bereiding is gegarandeerd.<br/><br/>Sous-vide belicht uitgebreid en onderbouwd de theorie en basisprincipes van het vacu?m koken, introduceert het noodzakelijke keukengerei en biedt met meer dan 60 creatieve receptidee?n de perfecte leidraad voor deze topklasse kooktechniek.
Bestseller 60
Genres
Subjects
446 Koken en apparatuur NUR
NSTC
Publisher Veltman Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 256
Duration
Publication date first 2013-09-19
Publication date latest 2013-09-19
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789048309085 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!