Unbidan
Acme Inc.
An error occurred
  • Resource not found in Hebban API: https://unbidan.nl/api/v1/contributor/kees-zandvliet-2
            {
    "id": 352619,
    "slug": "sous-vide-michael-koch",
    "nstc": null,
    "title": "Sous Vide",
    "subtitle": "puur genieten : vis, vlees, groenten perfect gegaard",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Sous-vide koken is eigenlijk een verfijnde vorm van pocheren: duurzamer en technisch volmaakt. Het past bij onze tijd, waarin gezonde voeding belangrijker en populairder is dan ooit. Met deze vrijwel automatische techniek is het koken niet alleen gezonder geworden, maar geeft het ook veel minder stress.</p><p>Sous-vide koken is uitstekend geschikt voor de dagelijkse maaltijd en allang niet meer voorbehouden is aan de haute cuisine. Streetfood- en fastfoodgerechten met een twist? Geen probleem. Een chic nagerecht om indruk te maken bij de eerste date? Kies maar uit de recepten voor desserts. Of liever iets feestelijks voor de kerst of een<br />verjaardag? In dit boek vind je gegarandeerd iets passends voor elke gelegenheid.</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 208,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2019-09-16",
    "publication_date_latest": "2019-10-14",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059569379",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:26:49+00:00",
    "updated_at": "2025-11-01T00:29:16+00:00",
    "publisher": {
        "id": 333,
        "slug": "fontaine-uitgevers-bv",
        "name": "Fontaine Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:28:28+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:31+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 215357,
            "slug": "michael-koch-2",
            "key_names": "KOCH",
            "names_before_key": "MICHAEL",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 215358,
            "slug": "guido-schmelich",
            "key_names": "Schmelich",
            "names_before_key": "Guido",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 215359,
            "slug": "edition-michael-fischer-gmbh",
            "key_names": "",
            "names_before_key": "Edition Michael Fischer GmbH",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:26:49+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:26:49+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Sous Vide

puur genieten : vis, vlees, groenten perfect gegaard
ID 352619
Slug sous-vide-michael-koch
Contributors
Author : MICHAEL KOCH
Author : Guido Schmelich
Author : Edition Michael Fischer GmbH
Annotation
Description <p>Sous-vide koken is eigenlijk een verfijnde vorm van pocheren: duurzamer en technisch volmaakt. Het past bij onze tijd, waarin gezonde voeding belangrijker en populairder is dan ooit. Met deze vrijwel automatische techniek is het koken niet alleen gezonder geworden, maar geeft het ook veel minder stress.</p><p>Sous-vide koken is uitstekend geschikt voor de dagelijkse maaltijd en allang niet meer voorbehouden is aan de haute cuisine. Streetfood- en fastfoodgerechten met een twist? Geen probleem. Een chic nagerecht om indruk te maken bij de eerste date? Kies maar uit de recepten voor desserts. Of liever iets feestelijks voor de kerst of een<br />verjaardag? In dit boek vind je gegarandeerd iets passends voor elke gelegenheid.</p>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Fontaine Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 208
Duration
Publication date first 2019-09-16
Publication date latest 2019-10-14
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059569379 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!