Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 411654,
    "slug": "spijsvertering-anita-ganeri",
    "nstc": null,
    "title": "Spijsvertering",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Je eet een stuk van een lekkere pizza. Maar waar blijft je voedsel? Voordat je lichaam het voedsel kan gebruiken, moet het in kleine stukjes worden verdeeld. De stukjes moeten zo klein zijn dat ze in het bloed kunnen sijpelen. Dan voert je bloed ze door je hele lichaam naar alle lichaamsdelen die ze nodig hebben. Dit proces noemen we spijsvertering. In dit boek wordt aan de hand van duidelijke illustraties en tekst uitgelegd hoe de spijsvertering werkt.<br />",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 27,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2004-03-31",
    "publication_date_latest": "2004-03-31",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789054957768",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:42:50+00:00",
    "updated_at": "2025-11-05T00:35:36+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6993,
        "slug": "ars-scribendi-2",
        "name": "Ars Scribendi",
        "created_at": "2025-09-19T13:42:27+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T13:44:11+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 252919,
            "slug": "anita-ganeri-2",
            "key_names": "Ganeri",
            "names_before_key": "Anita",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "213",
            "created_at": "2025-09-19T13:42:50+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:42:50+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Spijsvertering

ID 411654
Slug spijsvertering-anita-ganeri
Contributors
Author : Anita Ganeri
Annotation
Description Je eet een stuk van een lekkere pizza. Maar waar blijft je voedsel? Voordat je lichaam het voedsel kan gebruiken, moet het in kleine stukjes worden verdeeld. De stukjes moeten zo klein zijn dat ze in het bloed kunnen sijpelen. Dan voert je bloed ze door je hele lichaam naar alle lichaamsdelen die ze nodig hebben. Dit proces noemen we spijsvertering. In dit boek wordt aan de hand van duidelijke illustraties en tekst uitgelegd hoe de spijsvertering werkt.<br />
Genres
Subjects
213 Gezondheid (<12 jaar) NUR
NSTC
Publisher Ars Scribendi
Imprint
Language dut
Page count 27
Duration
Publication date first 2004-03-31
Publication date latest 2004-03-31
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789054957768 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!