Unbidan
Acme Inc.
An error occurred
  • Request ist not authorized. Maybe your session has been expired. Please log in again.
            {
    "id": 201184,
    "slug": "stamppotten-en-ovenschotels-f-van-arkel",
    "nstc": null,
    "title": "Stamppotten en ovenschotels",
    "subtitle": "heerlijke traditionele gerechten",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Stamppotten en ovenschotels, wie is er niet groot mee geworden. Deze gerechten worden meestal in de wintermaanden gegeten en eigenlijk is dat best jammer. Stamppotten kun je een heerlijk voorjaars of zomers tintje geven. Ovenschotels hoeven niet alleen maar afgedekt te worden met aardappelpuree en paneermeel voor een bruin laagje of met een dikke laag geraspte kaas. Dat kan echt moderner. \r\nWe grijpen door het hele boek heel even terug naar het verleden met de inmiddels wat in de vergetelheid geraakte ovenschotel: de r\u00f6mertopf. Eigenlijk was de r\u00f6mertopf zijn tijd ruim voor, want slow cooking, en dat is wat de r\u00f6mertopf doet, is heel erg in. \r\nNaast de traditionele stamppotten zoals zuurkoolstamppot en boerenkoolstamppot en de zeer traditionele ovenschotel met gehakt, prei en aardappelpuree vind je in dit boek een hoofdstuk \u2018net even anders\u2019, met variaties op min of meer bekende gerechten waaraan een eigentijdse en moderne draai is gegeven. In het hoofdstuk \u2018lekker zomers\u2019 laat zien dat ook bij warm weer stamppotten, ovenschotels en r\u00f6mertopfgerechten heerlijk kunnen smaken. In het hoofdstuk \u2018feestelijk\u2019 spreken de gerechten voor zich en in het laatste hoofdstuk \u2018100% vega\u2019 worden de stamppotten en ovenschotels zonder vlees en vis bereid.\r\n\r\n",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 96,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2008-04-18",
    "publication_date_latest": "2008-04-18",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059206984",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:49:48+00:00",
    "updated_at": "2025-11-05T00:14:46+00:00",
    "publisher": {
        "id": 395,
        "slug": "veltman-uitgevers-bv",
        "name": "Veltman Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:48+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:53+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 109852,
            "slug": "francis-van-arkel-4",
            "key_names": "Arkel",
            "names_before_key": "Francis",
            "prefix_to_key": "van",
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:49:48+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:49:48+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Stamppotten en ovenschotels

heerlijke traditionele gerechten
ID 201184
Slug stamppotten-en-ovenschotels-f-van-arkel
Contributors
Author : Francis van Arkel
Annotation
Description Stamppotten en ovenschotels, wie is er niet groot mee geworden. Deze gerechten worden meestal in de wintermaanden gegeten en eigenlijk is dat best jammer. Stamppotten kun je een heerlijk voorjaars of zomers tintje geven. Ovenschotels hoeven niet alleen maar afgedekt te worden met aardappelpuree en paneermeel voor een bruin laagje of met een dikke laag geraspte kaas. Dat kan echt moderner. We grijpen door het hele boek heel even terug naar het verleden met de inmiddels wat in de vergetelheid geraakte ovenschotel: de römertopf. Eigenlijk was de römertopf zijn tijd ruim voor, want slow cooking, en dat is wat de römertopf doet, is heel erg in. Naast de traditionele stamppotten zoals zuurkoolstamppot en boerenkoolstamppot en de zeer traditionele ovenschotel met gehakt, prei en aardappelpuree vind je in dit boek een hoofdstuk ‘net even anders’, met variaties op min of meer bekende gerechten waaraan een eigentijdse en moderne draai is gegeven. In het hoofdstuk ‘lekker zomers’ laat zien dat ook bij warm weer stamppotten, ovenschotels en römertopfgerechten heerlijk kunnen smaken. In het hoofdstuk ‘feestelijk’ spreken de gerechten voor zich en in het laatste hoofdstuk ‘100% vega’ worden de stamppotten en ovenschotels zonder vlees en vis bereid.
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Veltman Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 96
Duration
Publication date first 2008-04-18
Publication date latest 2008-04-18
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059206984 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!