Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 466301,
    "slug": "steak-met-stijn-stijn-baert",
    "nstc": null,
    "title": "Steak met Stijn",
    "subtitle": "100 resto's en hun keukengeheimen",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": "<p>Een must have voor iedereen die iets heeft met steak-friet. Zowel voor wie hem graag uithuizig eet als voor wie steak-friet graag thuis klaarmaakt.</p>",
    "description": "<p>Zowel op woensdag als op zondag stond tijdens de jeugd van Stijn Baert steak-friet op het menu. De liefde voor het gerecht is hem dus met de paplepel ingegoten. En een steakfriet gaan eten is voor hem al jaren h\u00e9t decor om vriendschap te consumeren. Bij voorkeur met een rum-cola zero erbij. De voorbije jaren schuimde Stijn het land af op zoek naar de beste steak-friet.</p><p>Wat maakt de fijnste zaken zo bijzonder? Waar proef je het beste vlees? Waar de lekkerste frietjes? Bovendien vroeg hij de chefs naar recepten. Hoe bereid je een<em> filet pur </em>met de juiste <em>cuisson</em>? Hoe maak je de lekkerste frietjes? Hoe klop je de lekkerste mayonaise, met of zonder citroen? Hoe zit het recept voor de perfecte gebakken champignons in elkaar? En hoe maak je de perfecte b\u00e9arnaise?</p><p>Verder doceert de professor ook wat theorie. Waar vind je de verschillende steaks over het lichaam van de koe? Hoe verschillen de rassensoorten qua smaak? En wat zeggen bier-, wijn- en cocktailspecialisten over wat zij best vinden blenden bij steak-friet. Op de rum-cola zero na dan.</p><p>Dit boek is een<em> must have</em> voor iedereen die iets heeft met steak-friet. Zowel voor wie hem graag uithuizig eet. En voor wie steak-friet graag thuis klaarmaakt.</p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 176,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2023-10-10",
    "publication_date_latest": "2023-11-13",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789464750317",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T14:27:39+00:00",
    "updated_at": "2025-11-13T00:39:43+00:00",
    "publisher": {
        "id": 7730,
        "slug": "ertsberg",
        "name": "Ertsberg",
        "gau": false,
        "created_at": "2025-09-19T13:45:04+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:52+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 288954,
            "slug": "stijn-baert-2",
            "key_names": "Baert",
            "names_before_key": "Stijn",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T14:27:39+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T14:27:39+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Steak met Stijn

100 resto's en hun keukengeheimen
ID 466301
Slug steak-met-stijn-stijn-baert
Contributors
Author : Stijn Baert
Annotation <p>Een must have voor iedereen die iets heeft met steak-friet. Zowel voor wie hem graag uithuizig eet als voor wie steak-friet graag thuis klaarmaakt.</p>
Description <p>Zowel op woensdag als op zondag stond tijdens de jeugd van Stijn Baert steak-friet op het menu. De liefde voor het gerecht is hem dus met de paplepel ingegoten. En een steakfriet gaan eten is voor hem al jaren hét decor om vriendschap te consumeren. Bij voorkeur met een rum-cola zero erbij. De voorbije jaren schuimde Stijn het land af op zoek naar de beste steak-friet.</p><p>Wat maakt de fijnste zaken zo bijzonder? Waar proef je het beste vlees? Waar de lekkerste frietjes? Bovendien vroeg hij de chefs naar recepten. Hoe bereid je een<em> filet pur </em>met de juiste <em>cuisson</em>? Hoe maak je de lekkerste frietjes? Hoe klop je de lekkerste mayonaise, met of zonder citroen? Hoe zit het recept voor de perfecte gebakken champignons in elkaar? En hoe maak je de perfecte béarnaise?</p><p>Verder doceert de professor ook wat theorie. Waar vind je de verschillende steaks over het lichaam van de koe? Hoe verschillen de rassensoorten qua smaak? En wat zeggen bier-, wijn- en cocktailspecialisten over wat zij best vinden blenden bij steak-friet. Op de rum-cola zero na dan.</p><p>Dit boek is een<em> must have</em> voor iedereen die iets heeft met steak-friet. Zowel voor wie hem graag uithuizig eet. En voor wie steak-friet graag thuis klaarmaakt.</p>
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Ertsberg
Imprint
Language dut
Page count 176
Duration
Publication date first 2023-10-10
Publication date latest 2023-11-13
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789464750317 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!